Kategoriler

Yeni Mağazacılık Anlayışı Uluslararası İstanbul Kırtasiye-Ofis Fuarı’nda Konuşulacak

20-24 Şubat günleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek Uluslararası İstanbul Kırtasiye-Ofis Fuarı’nda sektördeki en yeni ürünler tanıtılırken yeni mağazacılık anlayışı da ‘Vitrin ve Mağaza Tasarımı’ workshop’unda konuşulacak. Eğitimin ‘Mağazacılıkta Müşteri Algısı’, ‘Doğru Işık’ ve ‘Vitrinde Renk Yönetimi’ adlı 3 ana başlıkta olacağını belirten eğitmen,Öğr. Gör. Pınar Salman, “Kırtasiye perakendecileri için yeni bir vizyon kazandıracak, verimli bir eğitim olacağını düşünüyoruz” dedi

Kırtasiye sektörünü buluşturacak ‘Uluslararası İstanbul Kırtasiye-Ofis Fuarı’na sayılı günler kala fuarda gerçekleşecek etkinlikler de açıklanmaya başladı. Tüm Kırtasiyeciler Derneği’nin desteğiyle 20-24 Şubat günleri arasında 25’inci kez düzenlenecek fuar, 3’üncü kez TÜYAP çatısı altında sektör profesyonellerini bir araya getirecek.Çeyrek asrı geride bırakarak bugün uluslararası bir nitelik kazanan fuarda yeni ürünlerin tanıtımı ve iş birliklerinin yanı sıra yeni mağazacılık anlayışı da düzenlenecek ‘Vitrin ve Mağaza Tasarımı’ workshop’unda konuşulacak.

Yeni bir vizyon kazandırılacak

Türkiye’de mağazacılık anlayışının yeni nesille birlikte yeni bir seviyeye ulaştığını belirten workshop’un eğitmeni Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğr. Gör. Pınar Salman, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kırtasiyeler bu anlamda daha büyük bir değişim yaşıyor. Ürün çeşidinin ve adedinin fazla oluşu ayrıca müşterileriyle sürekli bir değişimin içinde oluşu sektöre özel bir durum. Vereceğimiz eğitimde işin temelini aktarmayı düşünüyoruz. Bu çerçevede eğitimimizde 3 ana başlık olacak: Mağazacılıkta Müşteri Algısı, Doğru Işık ve Vitrinde Renk Yönetimi. Eğitim sonunda katılımcıların sorularını da yanıtlayacağız. Kırtasiye perakendecileri için yeni bir vizyon kazandıracak, verimli bir eğitim olacağını düşünüyoruz.”

Kâr odaklı tasarımı gözetiyor

Salman’ın 30 yılı aşkın bir süredir mağazacılık ve vitrin tasarımı alanında çalıştığını anlatan TÜKİD Genel Sekreteri İrem Özkal, “Uygulama ve eğitimin iç içe geçtiği bir kariyeri var. Üniversite eğitimine 1986’da Viyana Ekonomi Üniversitesi’nde başlamış, 1989’da Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olmuş. Bu nedenle, vitrin ve mağaza tasarımının ciroya katkısını gözeterek çalışan bir eğitmen. Birçok özel firmaya danışmanlık yaptıktan sonra, Kıdemli Eğitmen ve Danışman olarak tüm perakende sektörüne hizmet de vermiş. Görsel Mağazacılık, Merchandising, Mağaza Yönetimi, Müşteri Davranışları, Kâr Odaklı Satış gibi birçok konuda eğitim hazırlamış ve sunmuş, eş zamanlı Görsel Mağaza Tasarımı, Müşteri Davranışları Araştırmaları ve Mağaza İşletiminde Mükemmellik konularında danışmanlık görevini sürdürmüş. Bu yüzden Salman’ın eğitmenliğinde fuar kapsamında yapılacak eğitimin tüm meslektaşlarımıza katkı sağlayacağını düşünüyoruz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA
Osmangazi Belediyesi’nden Dünya Diyabet Günü farkındalık etkinliği
GÜNCEL
BİK seçimlerine aday Demir ve Avcı Zonguldak’ta
GENEL
Marmara’da gece feribot yolcularına özel kampanya
GENEL
İYİ Partili Vekil Akalın kumar bağımlılığına dikkat çekti!
GENEL
Şile’de balıkçı teknesi battı! 1 kayıp… Aramalar şafak vaktiyle devam edecek
GENEL
İş insanı Komeil Azad, Van’da fabrika kuracak
BURSA
Osmangazi Belediyesi ekmeği sofralara ücretsiz ulaştırıyor
BURSA
Burfaş B Kafe, artık Orhangazi’de
BURSA
İnegöl Belediyesi’nden Akademik Çalışmalara Tam Destek
GÜNCEL
AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI İLE HEPSİBURADA “TÜRKİYE’NİN GİRİŞİMCİ KADINLARI” PROJESİ İÇİN İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI