Kategoriler

Netanyahu: ‘Hamas’a karşı saldırılarımızı yoğunlaştıracağız’

Netanyahu yaptığı açıklamada, “Hamas’a ve Gazze’deki terör örgütlerine karşı saldırılarımızı yoğunlaştırma kararı aldık” dedi.

 İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu savunma yetkilileri ile gerçekleştirdiği görüşme sonrası yaptığı açıklamada, “Hamas’a ve Gazze’deki terör örgütlerine karşı saldırılarımızı yoğunlaştırma kararı aldık” dedi.

İsrail ordusunun olası her duruma karşı hazırlıklı olduğunu kaydeden Netanyahu, “Hamas İsrail’deki sivillere fırlattığı roketlerin bedelini ödeyecek. Ülkemizdeki sivillerin güvenliği her şeyden önce gelir” dedi. Hamas’a karşı saldırılarını arttıracaklarını da belirten Netanyahu, “Hamas’a ve Gazze’deki terör organizasyonlarına karşı saldırılarımızı yoğunlaştırma kararı aldık” dedi.

İsrail ordusu 3 gündür devam eden hava saldırılarında şimdiye kadar yüzden fazla noktaya hava saldırısında bulundu. Hamas’ın ise İsrail’e 165 roket fırlattığı belirtildi. İsrail’in düzenlediği hava saldırılarında en az 28 Filistinli hayatını kaybederken 370’den fazla kişinin yaralandığı ifade edildi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA
Bursa SMMMO Mesleki Dayanışma ve Birlik Başkan A.Adayı Bünyamin Çolak ''O sene bu sene''
BURSA
Bursa'da uluslararası çeteye darbe
ANKARA
Merkez Bankası faizi sabit tuttu: Sıkı para politikası devam ediyor
BURSA
Bursa'da Rafet El Roman coşkusu
BURSA
Türk Sanat Müziği konseri büyüledi
BURSA
Nilüfer'de eğlence mekanları denetim altında
BURSA
Uğur Böcekleri Kreşi 2. Şubesi açıldı
BURSA
Başkan Şadi Özdemir’den Gaziler Günü’nde anlamlı ziyaret
BURSA
İZNİK ÇEVRE YOLU İLE 15 DAKİKALIK YOL 4 DAKİKAYA İNDİ
ANKARA
TEP’TEN HUZUREVLERİNE YAPILAN ZAMLARA TEPKİ