Kategoriler

İL BAŞKANI SADETTİN BASKIN: "TUSAŞ'A YAPILAN HAİN SALDIRIYI LANETLİYORUZ"

Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısını şiddetle kınadı. Baskın, saldırı sonucu 4 kişinin şehit olduğunu, 14 kişinin yaralandığını üzüntüyle öğrendiğini belirterek, şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.

"MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN"

Sadettin Baskın, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“TUSAŞ tesislerine düzenlenen bu hain saldırıyı lanetliyor, saldırıda şehit olan kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

"TERÖR ASLA HEDEFLERİNE ULAŞAMAYACAK"

Baskın, TUSAŞ'a yapılan terör eyleminin, ülkemizin bağımsız savunma sanayisini ve milli çıkarlarını hedef aldığını vurgulayarak şunları ekledi:

“Bu saldırı sadece TUSAŞ'a değil, aynı zamanda ülkemizin bağımsızlığına ve huzuruna yöneltilmiş alçakça bir eylemdir. Terör hiçbir zaman emellerine ulaşamayacak, milletimiz birlik ve beraberlik içinde bu hain oyunları bozacaktır. Türkiye’nin istikrarına, savunma gücüne ve güvenliğine kasteden tüm şer odaklarına karşı mücadelemiz kararlılıkla sürecektir.”

"TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNÜ LANETLİYORUZ"

Baskın, ülkemizin huzurunu bozmaya yönelik gerçekleştirilen her türlü terör eylemine karşı kararlılıkla duracaklarını belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

“Bizler, terörün her türlüsünü lanetliyor ve teröristlerin alçakça eylemlerine karşı milletimizin yanında durmaya devam ediyoruz. Şehitlerimizin aziz hatırasına sahip çıkacak ve ülkemizin geleceği için çalışacağız. Birlik ve beraberlik içinde bu karanlık güçlere karşı zafer kazanacağız.”

Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, teröre karşı verilen mücadelenin milli bir görev olduğunu ve bu yolda hep birlikte yürünmesi gerektiğini vurguladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA
Zabıta Müdürlüğü 7/24 Sahada
ANKARA
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir şer odağı emellerine ulaşamayacak
ANKARA
Fahrettin Altun: Dezenformasyona karşı duyarlı olalım!
BURSA
Bursa Osmangazi’den açılış ve etkinliklere erteleme
ANKARA
1,63 milyar TL’lik SED ödemeleri hesaplarda
ANKARA
PKK hedeflerine hava harekatı!
İSTANBUL
Yeni Fiat 600 Türkiye’de
GENEL
ÇALIK: İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIMIZIN HER DAİM YANINDAYIZ
BURSA
2. ULUSLARARASI SERAMİK BİENALİ BURSA’DA BAŞLADI
GÜNCEL
Ümit Özdağ, ADD Genel Merkezi'ni ziyaret etti