Kategoriler

HELİKOPTERİN DÜŞME ANI KAMERADA!

İstanbul Büyükçekmece'de Eczacıbaşı Yapı Grubu'na ait helikopter düştü, 7 kişi hayatını kaybetti. Büyükçekmece'de helikopterin düşme anı kameralara yansıdı.

 İstanbul Büyükçekmece’de Eczacıbaşı Yapı Grubu’na ait helikopter düştü. İstanbul Valisi Vasip Şahin, ilk belirlemelere göre kazada 7 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ise helikopterin televizyon kulesine çarparak düştüğünü açıkladı.

Eczacıbaşı Yapı Grubu’na ait olduğu belirlenen helikopter bugün saat 11.16’da 7 kişiyle Atatürk Havalimanından havalandı. Helikopter Büyükçekmece’ye geldiğinde yoğun sis nedeniyle irtifa kaybetti. Helikopter 11.25’de Büyükçekmece E5 karayolu üzerine düştü. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler enkaz üzerinde çalışmaların devam ederken kazada beş kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Eczacıbaşı Yapı Grubu’na gelen Rus misafirlerin Bozüyük’teki fabrikayı ziyaret etmek için hareket ettiği öğrenildi. Mürettebatın isimleri ise Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Rusya Ülke Direktörü Salim Özen, Rusya’daki bölge satış yöneticilerimizden Aleksandr Vanin, Rus misafirleri Igor Kochergin, Luidmina Churova ve Elena Badraga ile pilotlar Alaattin Nacar ve Ahmet Bulut olarak açıklandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA
Bursa'da yol verme kavgasında yumruklar konuştu
BURSA
Bursa'da Gedelek Turşusu'nda kış öncesi yoğun mesai başladı
BURSA
Osmangazi Belediyesi kadınların kitaba erişimini kolaylaştırıyor
BURSA
ELBEYLİ SICAK ASFALT YOLU BAŞLADI
BURSA
Mavi Bayraklı plajda öğrencilerden anlamlı etkinlik
BURSA
BEŞ BRANŞTA BİNLERCE KADINA SPOR İMKANI
BURSA
BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİMİ ULUTEK FİRMALARI İLE BİR ARADA
BURSA
Bursa’da geleceğin ulaşım modelleri konuşulacak
ANKARA
BAŞKENTİN YENİ İTFAİYE İSTASYONLARINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
BURSA
İnegöl Belediyesi Temizlik Hizmetleri İçin 15 Personel Alacak