Kategoriler

Evrak Cebi Nedir?

Evrak cebi özellikle kargo firmalarında ve lojistik firmalarda evrak ve fatura teslim edilen özel gereçtir. Evrak cebi fatura v.b.ürünlerin kolay teslim edilmesini sağlayıcı bir özelliğe sahiptir. Bu ürün sayesinde gönderilen faturaların kaybolması özellikle engellenmiş olur. Bu ürünler çeşitli marka, kalite ve boyutlarda üretilir ve tamamen firmaların ihtiyacına göre şekillenen talepler doğrultusundadır. Kurumsal firmalar genelde bu ceplere kendi logolarını ya da şirket bilgilerini de bastırırlar. Böylelikle müşteri ile iletişimde çok daha kaliteli bir görünüm kazanılmış olur.

Evrak Cebi Kullanım Alanları Nelerdir?

Evrak cebi kullanım alanları oldukça geniş olup her yüzeyde yapışma özelliğini taşımaktadır. Ürün istenilen ölçülerde yapılabilir.

Evrak cebi kullanışlı malzemeler olup özellikle yoğun yazışmalar yapan firmalarda çok fazla kullanılır. Böylelikle işler çok daha düzenli yürür ve evrak dağınıklığı da yaşanmaz. Su, yağmur, gıdaya dair malzemeler, toz, kir gibi durumlardan korunma özelliği vardır. Mesela kargo şirketleri için idealdir. Üzerine özel baskı da yapılabilir. https://www.arabulgelsin.com/fatura-cebi-pmk9 adresinden ayrıntılı bilgileri almanın yanı sıra ihtiyacınız doğrultusunda satın almada yapabilirsiniz.


 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA
GÜRSU’NUN YETENEKLİ KRAMPONLARI EĞİTİLECEK
BURSA
Kitap Limanı’nda edebiyat, basın ve spor konuşuldu
BURSA
Başkan Bozbey, "Kreşlerimizin sayısını çoğaltmayı hedefliyoruz"
BURSA
BURSA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN ZORBALIĞA KARŞI GÜÇLÜ ADIM
BURSA
NİLÜFER’DE SOKAKLAR ÇOCUKLAR İÇİN DÖNÜŞÜYOR
İSTANBUL
BATTALGAZİ MAHALLESİ İTFAİYE İSTASYONU’NU HİZMETE AÇTI
BURSA
ALZHEİMER HASTALARININ HAYATLARINI KOLAYLAŞTIRACAK İŞ BİRLİĞİ
GENEL
ANKARA’YA DÜNYA ÇAPINDA ONUR: MANSUR YAVAŞ, “YEŞİL ENERJİ ÖDÜLÜ”NÜ ALDI
GÜNCEL
TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
BURSA
BTSO Üyeleri Frankfurt’ta Sektördeki Dönüşüme Odaklandı