Kategoriler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muğla'nın emrindeyiz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 yıldır Muğla'ya 122 milyar liralık kamu yatırımı yaptıklarını anımsatarak, "Ramazan ayının rahmetli ve bereketli iklimine yaklaşıyoruz. İnşallah beraberce bayramdan önce 31 Mart'ta milli iradenin bayramını yaşayacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Muğla mitinginde konuşuyor.

Muğla'ya yapılan her hizmette damgalarının olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini fahri Muğlalı olarak gördüklerini belirterek, bu vesileyle geçen yıl Mayıs ayındaki seçimlerde yüzde 34,5 oy oranı için tüm Muğlalılara teşekkür etti.

Türkiye'yi 21 yıldır eser ve hizmet siyasetiyle yönetirken Muğla'ya verdikleri verdiğimiz sözü tutmak için de gece gündüz çalıştıklarını belirten Erdoğan, "İktidara geldiğimiz günden bu yana 122 milyar liralık kamu yatırımı yaptık. 11 bin 157 kişi kapasiteli yükseköğrenim yurt binaları açtık. Şimdi de Muğla-Bodrum ve Fethiye'ye yeni spor tesisleri kazandırmak için çalışıyoruz" dedi.

Muğla'nın hak ettiği yerde olmadığını öne süren Cumhurbaşkanı Erdoğan, bunun sebebinin Muğla'yı yöneten belediye olduğunu belirterek, 31 Mart'ta Muğla'yı gerçek belediyecilikle buluşturacaklarının sözünü verdi. Erdoğan, Ramazan bayramından önce 31 Mart'ta milli iradenin bayramını yaşayacaklarını kaydetti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA
Başkan Bozbey’den sağlıklı yaşam vurgusu
BURSA
ASKON BURSA ŞUBESİ’NDE EMRE YILDIZ GÜVEN TAZELEDİ
ANKARA
350 MOTOSİKLET TUTKUNU GAZİLER İÇİN TURLADI
BURSA
NİLÜFER BELEDİYESPOR YOLUNA YENİLGİSİZ DEVAM EDİYOR
BURSA
İŞVEREN İLE İŞÇİ YILDIRIM'DA BULUŞUYOR
GÜNCEL
İSTANBUL’A 21 YENİ KREŞ DAHA
BURSA
Bursa'da kontrolden çıkan kamyonet zeytin tarlasına devrildi
BURSA
Bursa'da hızını ayarlayamayan ticari araç, kuryeye çarptı
GÜNCEL
ÖZDAĞ’DAN İKTİDARA: TÜRK MİLLETİNİN İNSAN OLDUĞUNU NE ZAMAN HATIRLAYACAKSINIZ?
GENEL
TKP'den Oba fabrikasında yaşanan patlamaya tepki: İşçileri ölümle burun buruna bırakan patronların peşini bırakmayacağız