Kategoriler

Başbakan, Pensilvanya'nın Yurtlarında Çocuklarınız Varsa Çekip Alın

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ordu’da vatandaşlara seslendi.Ordu Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen “Milli İrade” mitinginde Başbakan Erdoğan, yaklaşık 50 bin vatandaşa seslendi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ordu’da vatandaşlara seslendi.
Ordu Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen “Milli İrade” mitinginde Başbakan Erdoğan, yaklaşık 50 bin vatandaşa seslendi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan önce İl Başkanı Hüseyin Akyol, AK Parti İstanbul Milletvekili, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş vatandaşlara hitap etti.
Ordu’ya eşi Emine Erdoğan ile birlikte gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan konuşmasına başlarken, Ordululardan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz ve ilçe belediye başkan adaylarına destek vermesini istedi.
Başbakan Erdoğan, konuşmasında Türkiye’de 81 ile üniversite kazandırdıklarını belirtirken, "Biz göreve geldiğimizde 76 üniversite vardı, 99 üniversite ilave ettik. Şu anda 81 vilayetimizin tamamında üniversite var. Bunları biz yaptık. MHP’den aldığımız iktidarda milli gelirimiz 230 milyar dolar. Şimdi 590 milyar dolar ilave ettik üzerine 820 milyar dolar. 79 senede 230 milyar dolar, biz geldik 12 yılda 590 milyar dolar ilave ettik. Bu MHP’den bir şey olmaz, bunlar kafatası milliyetçisi bunlar vatan da sever değil, sadece hakaret etmek, tek sermayeleri bu. Al birini vur öbürüne hiç farkları yok. Bunlar buraya geldiğinde ‘ne yaptınız’ diye sorun. Buradaki adamlarına sorun. Sizin bir eseriniz var mı? Bu millet size DSP ile beraber iktidar ortaklığı verdi. 3.5 yıl durdunuz kaçıp gittiniz. Niye kaçıp gittiniz kalsaydınız ya. Dayanamadılar. Sakarya, Düzce depreminin altında kaldılar. Kocaeli depreminin altında kaldılar kalkamadılar. Bizim dönemimizde de depremler oldu. Bingöl depremi oldu, 1 yılda yeni Bingöl inşa ettik. Van depremi oldu bir yılda yeni Van’ı inşa ettik. Yolsuzlukların olduğu bir iktidar bunları yapabilir mi?" dedi.
“ÇOCUKLARI ANNE VE BABAYA İTAAT EDEMEZ HALE GETİRDİLER”
“Pensilvanya’nın yurtlarında kalan yavrularımız varsa çekip alın” diyen Başbakan Erdoğan, “Dershanelerinde olanlar varsa çekip alın, hafta sonlarında takviye kurslar vereceğiz. Cumartesi ve pazar günleri ücretsiz olarak takviye kursları Milli Eğitim Bakanlığımız verecek. Çocuklarımızı zehirlemesinler alın. Bunlar aileleri böldüler. Çocukları anne ve babaya itaat edemez, etmez hale getirdiler. Ablalar varmış. gece beddua seansları yapıyorlar. Yanımıza geliyor kızcağızlar; ‘Başbakanım size beddua ettiriyorlar’. Dershanelerden dolayı beddua ettiriyorlar. Rant meselesi rant. ‘Yok kızım yok’ dedim. ‘Bunları en çok rahatsız eden ne biliyor musunuz? İmam hatiplerin orta kısmını açtık ya o’ Bunları en çok rahatsız eden ne biliyor musunuz? Artık liselerde Kur'an-ı Kerim seçmeli ders olarak okutuluyor ya o, bunları en çok rahatsız eden ne biliyor musunuz, artık okullarımızda Peygamber Efendimizin hayatı okutuluyor ya o, çünkü devran değişiyor. Sen nasıl hocasın ya, 28 Şubat’tan önce başörtüsü ile ilgili olarak çok farklı bir şey söylüyorsun, kalkıyorsun tam arkasından 28 Şubat’ta aksini söylüyorsun. 30 Mart var ya, Ahmet’in Mehmet’in seçilmesi olayı değil, 30 Mart aslında milli iradeye saygı, bunun neticesini almak. Çünkü bunlar milli irade hırsızı. Bu hırsızlara oy vermememiz lazım. Her türlü yolsuzluğu yapıyorlar” ifadelerini kullandı.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
İSTANBUL
Galatasaray, Fenerbahçe'yi 3-1'le yendi
İZMİR
Metin Arolat İzmir'de toprağa verilecek
BURSA
Bursa Büyükşehir’den sünnet şöleni coşkusu
BURSA
Gemlik'te Kent Lokantası açıldı
BURSA
Başkan Bozbey, “Hedefimiz, yaya öncelikli bir kent”
BURSA
Gemlik’te her sabah sıcak çorba ikramı
BURSA
Osmangazi Belediyesi’nin ‘Güz Konseri’ne büyük ilgi
ADANA
NATO'YA KARŞI İNCİRLİK ÜSSÜ'NE YÜRÜYÜŞTE YEDİNCİ GÜN: “NATOYOLU BAĞIMSIZLIK YOLU OLACAK!”
BURSA
BURSA-İSTANBUL 1 SAAT 15 DAKİKAYA, BURSA-ANKARA 2 SAAT 15 DAKİKA DÜŞÜYOR
BURSA
Bursa SMMMO Mesleki Dayanışma ve Birlik Başkan A.Adayı Bünyamin Çolak ''O sene bu sene''