Kategoriler

Sakarya'da polisler AA'nın Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı

S Sakarya Emniyet Müdürlüğü personeli, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli Resul Sarsık, Cebrail Şahin ve Mehmet Bolat, haber kategorisinde Aytaç Ünal'ın "İlk kadın taarruz helikopter pilotu", yaşamda Doğukan Keskinkılıç'ın "Dolunayın güzelliği", sporda ise Ali Atmaca'nın "Şampiyon Mete Gazoz" fotoğrafına oy verdi.

Yunus Timi ekibinden Deniz Laçin ve Onur Doğan, haberde Mohammed Hamoud'un "Aç kalan minik yürekler", yaşam kategorisinde İzzet Mazı'nın "Oğullarının emaneti Atmaca", spor kategorisinde de Ali Atmaca'nın "Engelli basketbolcunun sevinci" fotoğrafını seçti.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünden Cansu Zaimoğlu, Emrah Sümbül ile Hasan Sercan Elevli, haber kategorisinde Sezgin Pancar'ın "Dumanların arasında", yaşamda Behçet Alkan'ın "Vinçle gökyüzüne", sporda Şebnem Coşkun'un "Kadınlar için daldı" karelerini tercih etti.

Trafik Şube Müdürlüğü personeli Cemile Boz ve Nalan Şen, haberde Neal Waters'in "Ormanın acı rengi", yaşamda "Ailenin minik üyesi", sporda Şebnem Coşkun'un "Kadınlar için daldı" fotoğraflarını oyladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GENEL
TOKİ'de yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor!
BURSA
Başkan Aydın muhtarları dinliyor, sıkıntıları bir bir çözüyor
GENEL
SANATLA YAŞAM ATÖLYELERİ 8. YILINDA
GENEL
YEŞİL ULAŞIM İÇİN HEDEF SIFIR EMİSYON
BURSA
NÖROLOJİ UZMANI DOÇ. DR. CEMİLE HAKİ: HER 5 YILDA BİR ALZHEİMER HASTALIĞI RİSKİ 2 KAT ARTIYOR
BURSA
Kitap Limanı’nda Türkiye’nin Hukuki Geleceği söyleşisi
BURSA
AKÇALAR KÖYLER LİGİ FUTBOL TURNUVASI YAPILDI
BURSA
Bursa'da yol verme kavgasında yumruklar konuştu
BURSA
Bursa'da Gedelek Turşusu'nda kış öncesi yoğun mesai başladı
BURSA
Osmangazi Belediyesi kadınların kitaba erişimini kolaylaştırıyor