Kategoriler

MİTSUBİSHİ ELECTRİC PATENTLİ NPP LED EKRANIYLA YÜKSEK VE KESİNTİSİZ GÖRÜNTÜ PERFORMANSI SUNARKEN TAM DAYANIKLILIK VE GÜVENİLİRLİK VADEDİYOR

Dünyanın ilk videowall ekranını 1980 yılında kuran ve LED ekran teknolojisi alanındaki yenilikçi teknolojileri ile sayısız patente ve Guinness rekorlarına sahip olan Mitsubishi Electric, komuta ve kontrol merkezlerine özel olarak tasarladığı 1.25 mm ile 1.5 mm piksel aralığına sahip ürünü NPP LED ekranıyla dikkat çekiyor. NPP LED ekran sadece 90 mm olan ince kasasıyla etkileyici bir ışık çıkış gücü sağlarken sahip olduğu 16.000:1 kontrast değeri ve yatay/dikey 170⁰ izleme açısı ile kurulum alanının sınırlı ve ortam ışık değerinin yüksek olduğu mekanlar için ideal çözüm sunuyor. Anti burn-in özelliği sayesinde 100 bin saate kadar kesintisiz kullanımda bile LED ışık çıkışı ve renkleri değişmeden görüntü sağlayan NPP LED ekran, yedekli sinyal girişleri ve yedekli güç kaynağı ile görüntünün sürekliliğini mümkün hale getiriyor.

Dünyanın ilk videowall ekranını 1980 yılında kuran ve videowall ekran teknolojisi alanındaki 40 yıla yakın deneyimiyle sayısız patente ve Guinness rekorlarına sahip olan Mitsubishi Electric’in komuta ve kontrol merkezleri için özel olarak geliştirdiği NPP LED ekranları; patentli özellikleri, yüksek görüntü kalitesi ve uzun kullanım ömrü ile dikkat çekiyor. Mitsubishi Electric’in NPP LED ekranları, 3.840 Hz yenileme hızı ve 16 bit renk derinliği ile bir LED ekrandan alınabilecek en ideal kalitedeki görüntüyü sunuyor.

Yatayda ve dikeyde sunduğu 170 derecelik izleme açısı ve 16.000:1 kontrast değeri ile kurulum alanının sınırlı ve ortam ışık değerinin yüksek olduğu mekanlarda avantaj sağlayan Mitsubishi Electric NPP LED, “Doğal Renk Karıştırma” ve “Gamma Düzeltme” teknolojisiyle gerçeğe en yakın renklerde görüntü vadediyor ve uzun süreli izleme yapan operatörlerde göz yorulması etkisini azaltacak olan patentli “gürültü azaltma özelliği”ni standart olarak sunuyor.

Tam dayanıklılık ve güvenilirlik

Tüm bileşenleri ile Mitsubishi Electric’in Kyoto fabrikasında tasarlanıp üretilen NPP LED ekran, sadece 90 mm olan ince kasası ve depreme dayanıklı tasarımı ile kritik komuta kontrol merkezlerinde tam dayanıklılık ve güvenilirlik sunuyor. Patentli anti burn-in özelliği sayesinde 100 bin saate kadar kesintisiz kullanımda bile renkleri değişmeden ve görüntü kalıntısı olmadan performans sunuyor. Ürünün patentli bir diğer özelliği olan aktif güç tasarrufu devresi, görüntünün ihtiyaç duyduğu aydınlatma değerini güç çıkışına göre ölçüp güç tüketimini optimize ederken LED ekranların geleneksel olarak yüksek olan güç tüketim değerini ciddi ölçüde düşürüyor.

Mitsubishi Electric’in Türkiye’deki Faaliyetleri Hakkında

“Evden uzaya” kadar pek çok farklı sektörde ileri teknoloji çözümleri ile öne çıkan Mitsubishi Electric’in Türkiye’deki ana faaliyet alanları; klima sistemleri, endüstriyel otomasyon sistemleri, ileri robot teknolojileri, CNC mekatronik sistemler, asansör ve yürüyen merdiven sistemleri ile görsel veri sistemlerinden oluşuyor. Potansiyeline ve gücüne inandığı Türkiye’yi önemli bir üretim üssü olarak konumlandıran Mitsubishi Electric, markanın Avrupa’daki ilk ev tipi klima fabrikası olma özelliğini taşıyan Manisa’daki dijital fabrikasında Türkiye ve Avrupa için yüksek enerji tasarruflu ve çevre dostu klimalar üretiyor. Türk sanayisinin fabrikaların dijital dönüşüm sürecine entegrasyonu için çalışan Mitsubishi Electric, otomasyon teknolojileri ile dünyanın en derin batırma tüp tüneline sahip Marmaray projesinde de dikkat çekiyor. Türkiye’de otomotiv ekipmanları, yarı iletken cihazlar, ulaştırma ve enerji sistemleri gibi pek çok farklı kulvarda da rol alan Mitsubishi Electric, kamu sistemleri alanındaki faaliyetleri kapsamında uçak ve uçuş güvenliğini artırmak amacıyla havalimanları için geliştirdiği radar teknolojisini Antalya Havalimanı’nda da uyguluyor. Uzay araştırma ve geliştirme sistemleri alanında dünyanın önde gelen üreticilerinden Mitsubishi Electric, Türkiye’nin ve komşu ülkelerin iletişim ve yayıncılık altyapısına katkıda bulunan Türksat 4A ve 4B uydularının da üreticisi konumunda.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNCEL
KAISHAN GRUBU’NUN GLOBAL YÖNETİCİLERİ İZBAŞ’TA
BURSA
Bursa’dan ‘Rahmani Siyaset’ Mesajı
BURSA
Bağımlılıkla mücadele tüm hızıyla sürüyor
BURSA
Zanaat Atölyeleri Yıldırım Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Başladı
BURSA
TURNUVANIN KAZANANI DOSTLUK OLDU
ANKARA
ANKARA KALESİ’NE HASSAS DOKUNUŞ
BURSA
Bursa’dan Suriye’ye Yardım ve Kardeşlik Eli
BURSA
Bursa’da masal dünyasına renkli yolculuk
GENEL
HAVALİMANLARININ KAHRAMANLARI ARFF EKİPLERİ
BURSA
Sağlık Buluşmaları'nda deri sağlığı konuşuldu