Kategoriler

İftara Giderken Trafik Kazasında Ölmüştü

İftara katılmak için motosikletiyle Kumluca'ya bağlı Söğüt Cuması'na giderken bir otomobille çarpışıp hayatını kaybeden Kemer Belediyesi Zabıta Memuru Ali Solmaz (42), binlerce kişinin katıldığı cenaze töreniyle toprağa verildi.Öğleden...

İftara katılmak için motosikletiyle Kumluca'ya bağlı Söğüt Cuması'na giderken bir otomobille çarpışıp hayatını kaybeden Kemer Belediyesi Zabıta Memuru Ali Solmaz (42), binlerce kişinin katıldığı cenaze töreniyle toprağa verildi.
Öğleden sonra Aslanbucak Mahallesi'ndeki evinin önüne getirilerek dini vecibeleri tamamlanan 3 çocuk babası Ali Solmaz'ın cenazesi, burada hazır bulunan kalabalık cemaatten helallik alınarak Kemer İlçe Kabristanı'na götürüldü. Törende, zabıtalar ve belediye din görevlisi de gözyaşlarını tutamadı.
Kemer İlçe Kabristanı'nda çok sayıda kişinin katıldığı cenaze namazı öncesi helallik alındı. Cenaze törenine Kemer Kaymakamı Bayramali Köse, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Emniyet Müdürü Muhittin Ergen, Belediye Meclis üyeleri, resmi kurumların müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Kemer Belediyesi personeli ve birim amirleri, çok sayıda esnaf, Solmaz'ın akrabaları, yakınları, dost ve arkadaşları katıldı.
Cenaze namazından sonra Solmaz, dualarla toprağa verildi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA
Bursa SMMMO Mesleki Dayanışma ve Birlik Başkan A.Adayı Bünyamin Çolak ''O sene bu sene''
BURSA
Bursa'da uluslararası çeteye darbe
ANKARA
Merkez Bankası faizi sabit tuttu: Sıkı para politikası devam ediyor
BURSA
Bursa'da Rafet El Roman coşkusu
BURSA
Türk Sanat Müziği konseri büyüledi
BURSA
Nilüfer'de eğlence mekanları denetim altında
BURSA
Uğur Böcekleri Kreşi 2. Şubesi açıldı
BURSA
Başkan Şadi Özdemir’den Gaziler Günü’nde anlamlı ziyaret
BURSA
İZNİK ÇEVRE YOLU İLE 15 DAKİKALIK YOL 4 DAKİKAYA İNDİ
ANKARA
TEP’TEN HUZUREVLERİNE YAPILAN ZAMLARA TEPKİ