Kategoriler

İdo’da Bayram Yoğunluğu

İstanbul-Bandırma arasında sefer yapan İDO hızlı feribot ve deniz otobüslerinde Ramazan Bayramı nedeniyle yoğunluk yaşanıyor.İstanbul Deniz Otobüsleri’nin (İDO) İstanbul Yenikapı-Balıkesir Bandırma seferlerinde Ramazan Bayramı arifesinde...

İstanbul-Bandırma arasında sefer yapan İDO hızlı feribot ve deniz otobüslerinde Ramazan Bayramı nedeniyle yoğunluk yaşanıyor.
İstanbul Deniz Otobüsleri’nin (İDO) İstanbul Yenikapı-Balıkesir Bandırma seferlerinde Ramazan Bayramı arifesinde yoğunluk yaşandı. Bandırma İskelesi’nden karşılıklı Yenikapı seferleri gerçekleştiren İDO, bayram tatili nedeniyle sefer sayısını günde 14’e çıkarttı. Bandırma ilçe merkezinde de trafik yoğunluğu yaşandı. Bayrama bir gün kala İDO’nun İstanbul’dan Bandırma’ya bin 400 taşıt ve 8 bin 500 civarında yolcu taşıması beklenirken, bayram sonuna kadar karşılıklı 42 sefer gerçekleştirileceği öğrenildi.
Hızlı feribotta normalde araç taşınmasına rağmen yaya yeri de bulunan feribotlara yolcuların yoğun ilgi gösterdiği gözlendi. Bayramın 1 ve 2’nci gününde yoğunluğun azalması beklenirken, bayramın son gününde yeniden yoğunluk yaşanması bekleniyor.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA
Osmangazi Belediyesi daha temiz bir ilçe için çalışıyor
SPOR
Bursaspor Ergene Velimeşespor’uda 3-0 net skor ile geçti
ANKARA
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de
BURSA
Heykel, çocuk sesleriyle şenlendi
BURSA
“Tophane-Nilüfer-Mudanya Bisiklet Turu”yla yeşile pedalladılar
BURSA
YILDIRIM GENÇLİK MERKEZİ YENİ DÖNEME HAZIR
İSTANBUL
THTM temsilcisi Orhan Aydın "Harmantepeliler kreş ve anaokulu istiyor, uyuşturucu satıcılarını değil"
ANKARA
BELPA BUZ PATENİ TESİSİ JUNIOR GRAND PRIX ANKARA’NIN ANTRENMANLARINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI
ANKARA
İSTANBUL-SİVAS YHT HATTI İLE 4,5 AYDA 200 BİNDEN FAZLA YOLCU TAŞINDI
ANKARA
GENÇLİK PARKI SANATIN TÜM RENKLERİYLE CANLANIYOR