Kategoriler

İDDEF yardım çalışmalarını bu ramazanda da sürdürdü

İSTANBUL (AA) - İnsana Değer Veren Dernekler Federasyonu (İDDEF), "İyilik Seninle” sloganıyla gerçekleştirdiği 2023 yılı ramazan çalışmaları kapsamında hayırseverlerin bağışladığı yardımları, 55 ülkedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

İDDEF'ten yapılan açıklamaya göre, yardımlar Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen aileler başta olmak üzere Afrika, Asya, Ortadoğu ve Balkanlar'da 55 ülkedeki ihtiyaç sahipleri ile medreselerde ücretsiz eğitim gören öğrencilere teslim edildi.

Ramazan çalışmaları kapsamında deprem bölgesi ve dünyanın dört bir yanında 100 bin kumanya ve hijyen seti dağıtan İDDEF, 850 bin 320 kişiye de iftar ve sahur vererek sıcak yemek ikramında bulundu.

İlk günden bu yana sıcak yemek, giyim, kumanya, hijyen paketi, çadır ve konteyner ev gibi destekleriyle afetzede ailelerin yanında olan İDDEF, özellikle zekat, fitre ve bayramlık kıyafet hediyeleri ile acıları bir nebze olsun unutturarak bayramın mutluluğunu yaşatmayı amaçlıyor.

Depremlerde ailesini, evini kaybetmenin yanı sıra kıyafet ve oyuncaklarını da enkaz altında bırakan çocuklar için seferber olan İDDEF ekipleri, bayramlık kıyafet, ayakkabı ve hediyeler ile çocukları sevindirdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA
Bursa SMMMO Mesleki Dayanışma ve Birlik Başkan A.Adayı Bünyamin Çolak ''O sene bu sene''
BURSA
Bursa'da uluslararası çeteye darbe
ANKARA
Merkez Bankası faizi sabit tuttu: Sıkı para politikası devam ediyor
BURSA
Bursa'da Rafet El Roman coşkusu
BURSA
Türk Sanat Müziği konseri büyüledi
BURSA
Nilüfer'de eğlence mekanları denetim altında
BURSA
Uğur Böcekleri Kreşi 2. Şubesi açıldı
BURSA
Başkan Şadi Özdemir’den Gaziler Günü’nde anlamlı ziyaret
BURSA
İZNİK ÇEVRE YOLU İLE 15 DAKİKALIK YOL 4 DAKİKAYA İNDİ
ANKARA
TEP’TEN HUZUREVLERİNE YAPILAN ZAMLARA TEPKİ