Kategoriler

Haymana’da Öğretmenler Günü kutlandı

Haymana’da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla program düzenlendi.Ankara’nın Haymana ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü pek çok kişinin katıldığı programla kutlandı. Haymana Kaymakamlığı önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk...

Haymana’da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla program düzenlendi.
Ankara’nın Haymana ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü pek çok kişinin katıldığı programla kutlandı. Haymana Kaymakamlığı önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başlayan program, Haymana Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törenle devam etti. Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut, Haymana Kaymakamı Turan Erdoğan, Haymana Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ömer Seyhan, Haymana İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Yurtdaş öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen programda Öğretmenler Günü’ne özel hazırlanan kısa film yayınlandı.
Programda konuşma yapan Haymana İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Yurtdaş, “Öğretmenlik mesleğinin ne kadar kutsal bir meslek olduğunu, 15 Temmuz’da bir kez daha iyi anladık. Sizler vatanını seven bireyler yetiştireceksiniz. Haymana’da eğitimin üst düzeye gelmesinde sizlerin büyük emeği ve çabası var. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Yurtdaş sözlerinin devamında ise kutsal bir meslek olarak tanımladığı öğretmenliği kendini tüketerek yanan bir muma benzetti. Öğretmenler için öğrencilerin ülkenin geleceği adına bir umut olduğunu dile getiren Yurtdaş, yetiştirilen öğrencilere ülkenin bölünmek istendiğini, kendilerindenmiş gibi görünüp, kendilerinden olmayanların olduğunu öğretmeleri gerektiğini söyledi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA
Bursa SMMMO Mesleki Dayanışma ve Birlik Başkan A.Adayı Bünyamin Çolak ''O sene bu sene''
BURSA
Bursa'da uluslararası çeteye darbe
ANKARA
Merkez Bankası faizi sabit tuttu: Sıkı para politikası devam ediyor
BURSA
Bursa'da Rafet El Roman coşkusu
BURSA
Türk Sanat Müziği konseri büyüledi
BURSA
Nilüfer'de eğlence mekanları denetim altında
BURSA
Uğur Böcekleri Kreşi 2. Şubesi açıldı
BURSA
Başkan Şadi Özdemir’den Gaziler Günü’nde anlamlı ziyaret
BURSA
İZNİK ÇEVRE YOLU İLE 15 DAKİKALIK YOL 4 DAKİKAYA İNDİ
ANKARA
TEP’TEN HUZUREVLERİNE YAPILAN ZAMLARA TEPKİ