Kategoriler

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım Oyunu Kullandı

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım, genel seçimler için oyunu İzmir’de kullandı.Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım, milletvekilliği seçimleri için sandık başına...

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım, genel seçimler için oyunu İzmir’de kullandı.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım, milletvekilliği seçimleri için sandık başına gitti. Yıldırım, oyunu Urla Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde 1056 numaralı sandıkta kullandı. Oy kullanma işleminin ardından seçmenlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Binali Yıldırım, ayrıca gazetecilere seçimle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yıldırım, "Vatandaşlarımız, oyunu kullanmak üzere sandıklara geliyor, görevini yapıyor. İzmirliler, 25’inci dönemde kendilerini temsil edecek vekillerini bugün kullandıkları oylarla seçmiş olacaklar. Seçimlerin başta güzel İzmir’imize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Ülkenin birliği, beraberliği ve kardeşliği her şeyin önünde gelir. Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın, yaramazlara da fırsat vermesin" dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GENEL
TOKİ'de yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor!
BURSA
Başkan Aydın muhtarları dinliyor, sıkıntıları bir bir çözüyor
GENEL
SANATLA YAŞAM ATÖLYELERİ 8. YILINDA
GENEL
YEŞİL ULAŞIM İÇİN HEDEF SIFIR EMİSYON
BURSA
NÖROLOJİ UZMANI DOÇ. DR. CEMİLE HAKİ: HER 5 YILDA BİR ALZHEİMER HASTALIĞI RİSKİ 2 KAT ARTIYOR
BURSA
Kitap Limanı’nda Türkiye’nin Hukuki Geleceği söyleşisi
BURSA
AKÇALAR KÖYLER LİGİ FUTBOL TURNUVASI YAPILDI
BURSA
Bursa'da yol verme kavgasında yumruklar konuştu
BURSA
Bursa'da Gedelek Turşusu'nda kış öncesi yoğun mesai başladı
BURSA
Osmangazi Belediyesi kadınların kitaba erişimini kolaylaştırıyor