Kategoriler

Bursa'da polis baskınında gizli bölmelerde sahte içki ele geçirildi

 Bursa'da, eğlence yerleri ve büfelerde satılmak üzere sahte içki ürettikleri iddiasıyla 5 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı öncesi kent dışına kargoyla sahte içki gönderileceği bilgisine ulaştı.

Teknik ve fiziki takibin ardından operasyon düzenleyen Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği ekipleri, M.T, E.Ç, A.Ç, O.D. ve M.K'yi yakaladı.

Tespit edilen iş yerlerinde yapılan aramalarda, özel mekanizma ve düzeneklerle duvar ve dolapların arkasına gizlenmiş 3 bin litre etil alkol, 2 bin 698 içki kiti, 400 şişe sahte içki, 1700 içki etiketi, 1000 içki kutusu, 1500 içki şişesi kapağı, 150 boş içki şişesi, 290 paket bandrolsüz sigara, 20 bin 580 doldurulmuş makaron, 11 elektronik sigara ele geçirildi.

Eğlence yerleri ve büfelerde satılmak üzere sahte içkileri üretip piyasaya sürmeye çalıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan zanlılar, ifadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA
Sarıbal: Bursa'da astım krizi geçiren tutuklu öğrenciye şiddet!
BURSA
Osmangazili milli atletten dünya üçüncülüğü
BURSA
Büyükşehir'den 'Otizm Farkındalık Paneli'
BURSA
AKOM'da muhtarlarla iş birliği toplantısı
BURSA
MENOPOZ HAKKINDA DOĞRU SANILAN 12 HATALI BİLGİ!
BURSA
Bursa Kitap Fuarı’nda Osmangazi rüzgarı esecek
BURSA
Yıldırım'lı gençler Turn The Light Off projesi kapsamında Polonya'ya gitti
BURSA
Bursa ile Bosna-Hersek Arasında Kardeşlik Köprüsü Güçleniyor
BURSA
Bursa Büyükşehir Meclisi’nde komisyon seçimleri yapıldı
BURSA
İnegöl Belediyesi Halk Dansları Kazakistan’da Ülkemizi Temsil Etti