Kategoriler

Bursa'da “Kovid-19 kahramanları“ trafolara resmedildi

Bursa'da, kentteki bazı trafolara, sağlık çalışanlarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecindeki çalışmalarda maskeden kaynaklı yara olan yüzleri resmedildi.

Limak Enerji bünyesinde elektrik dağıtım hizmeti veren Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ (UEDAŞ), "Trafolar konuşuyor" projesi kapsamında trafoları çeşitli temalarla boyamaya devam ediyor.

Bu kapsamda, Nilüfer içesindeki bazı trafolara, sağlık çalışanlarının, çalışırken taktıkları maske nedeniyle yaralar oluşan yüzlerinin resimleri yapıldı.

UEDAŞ Dağıtım ve Bağlantı Hizmetleri Direktörü Tayfun Tutar, gazetecilere yaptığı açıklamada, bugüne kadar 52 trafoyu çeşitli temalarda boyadıklarını söyledi.

Projeye 2017 yılında başladıklarını ve salgın sürecinde de devam ettiklerini belirten Tutar, "Bu proje ile trafonun sadece içinde değil dışında da hayatı aydınlatıyoruz. Emniyet kemerinden kan bağışına, kadına şiddete kadar birçok konuyu trafolara taşımıştık. Geçtiğimiz aylarda maske ve sosyal mesafeye dikkati çektiğimiz projemizde son olarak koronavirüs mücadelesinin asıl kahramanları olan sağlık çalışanlarına duyduğumuz saygı ve minneti trafolarımıza yansıttık." diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA
İnegöl Belediyesi Halk Dansları Kazakistan’da Ülkemizi Temsil Etti
BURSA
Bursa'da 'Sanayide Sürdürülebilir Uygulamaları' paneli
BURSA
İnegöl Belediyespor Antrenörüne Milli Görev
BURSA
Başkan Aydın, Kayıhan Çarşısı esnafı ile buluştu
BURSA
Büyükşehir’den çiftçiye 1 milyon 222 bin adet çilek fidesi
BURSA
Parkinson'da umut erken tanıda…
BURSA
*MÜSİAD BURSA ŞUBESİ GENEL BAŞKAN MAHMUT ASMALI’YI AĞIRLADI
BURSA
Bursa'da Kütüphaneler ve Kent Arşivleri konuşuldu
BURSA
İnegöl Belediyesi’nden Polis Haftasına Anlamlı Sürpriz
BURSA
BURSA BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI GAZETECİLER İLE AKŞAM YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ