Kategoriler

Batman'da teröre lanet yürüyüşü düzenlenecek

Batman'ın Gercüş ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerin el yapımı patlayıcıyla düzenlediği saldırıya tepki için kentte yarın yürüyüş yapılacak.

BATMAN(AA) - Batman'da sivil toplum kuruluşları öncülüğünde, teröre tepki amacıyla yürüyüş gerçekleştirilecek.

Düşünce ve İnanç Platformu öncülüğünde birçok sivil toplum kuruluşunun desteğiyle Gercüş ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerin el yapımı patlayıcıyla düzenlediği saldırı lanetlenecek.

Batman Park Alışveriş Merkezinin önünde yarın saat 16.00'da başlayacak teröre tepki yürüyüşü, Atatürk Parkı'nda yapılacak kitlesel basın açıklaması ve duayla sona erecek.

Gercüş ilçesinin Yemişli köyü ile Mardin'in Dargeçit ilçesinin Umutlu köyü kırsalında operasyona giden askerleri taşıyan Kobra tipi zırhlı askeri aracın geçişi sırasında teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 8 asker şehit düşmüş, bir asker yaralanmıştı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA
Ege İhracatçı Birlikleri'nden Mart ayında 1 milyar 588 milyon ihracat
BURSA
Elektrik fiyatlarına dev zam
BURSA
Demir çelik sektöründeki küresel ürünlere rağmen güçlü performans
BURSA
Sokak köpekleri günah keçisi değil: Sorun yasa ve destek eksikliği
BURSA
Osmangazi’yi Anma ve Bursa’nın Fetih Günü Etkinleri başlıyor
BURSA
Türkiye’nin mart ayı ihracatı 23,4 milyar dolar oldu
BURSA
Akciğer kanseri için belirli aralıklarla yıllık şart tarama
BURSA
Kadınların günlük hayatta kalma riskinin erkeklerden daha yüksek olmasının 6 nedeni
BURSA
KANSERE KARŞI 10 BESLENME ÖNERİSİ!
BURSA
Toplumun güvenini ve toplumunun bozan sessiz tehdidi: Mobbing!