Kategoriler

84 Yaşındaki Yaşlı Adam Sandığa Ambulansla Gitti

Tekirdağ’da yürümekte zorlanan 84 yaşındaki Yunus Balvan oyunu kullanmak için sağlık ekiplerinden yardım isteyince, ambulansla oy kullanacağı yere götürüldü.Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Muratlı Caddesinde ikamet eden Balvan, oy...

Tekirdağ’da yürümekte zorlanan 84 yaşındaki Yunus Balvan oyunu kullanmak için sağlık ekiplerinden yardım isteyince, ambulansla oy kullanacağı yere götürüldü.
Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Muratlı Caddesinde ikamet eden Balvan, oy kullanmak için İl Halk Sağlığı Müdürlüne bağlı Evde Sağlık Hizmetleri Merkezinden yardım istedi. Sağlık görevlilerince ambulansla evinden alınan 84 yaşındaki yaşlı Yunus amca, oy kullanacağı Tekirdağ İmam Hatip Lisesine götürüldü. Sağlık ekiplerinin yardımı ile 1334 No’lu sandığın olduğu sınıfa getirilerek yaşlı adamın oy kullanılması sağlandı. Oyunu kullanan Balvan daha sonra eşi ile birlikte ambulansla birlikte ambulansla ikamet ettiği evine götürüldü.
Ambulansa binmeden önce yapılan uygulamadan memnun olduğunu ifade eden Balvan, “Çağrıdık yardımcı oldular. Allah razı olsun. Ayaklarım ağrıyor yürüyemiyorum. Yalnız gelemezdim. Hepsinden Allah razı olsun” diye konuştu.
Seçimlerde rahatsızlıkları olan vatandaşların ambulans ekiplerince ve çeşitli araçlarla oy kullanacağı yerlere götürüleceği bildirildi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA
Başkan Şadi Özdemir’den Gaziler Günü’nde anlamlı ziyaret
BURSA
İZNİK ÇEVRE YOLU İLE 15 DAKİKALIK YOL 4 DAKİKAYA İNDİ
ANKARA
TEP’TEN HUZUREVLERİNE YAPILAN ZAMLARA TEPKİ
SAĞLIK YAŞAM
Sağlık Buluşmaları’nda bel sağlığı konuşuldu
BURSA
Bursa Saadet’ten Mali Müşavirler Odasını ziyaret
BURSA
Nilüfer Büyükbalıklı’da 2 kaçak yapı daha yıkıldı
BURSA
BESAŞ’ın ilk fabrika satış mağazası Gemlik’te açıldı
BURSA
“Alzheimer hastalığı toplumsal bir sorun”
BURSA
CHP Bursa’dan coşkulu 101. yıl kutlaması
BURSA
“GÜRSU MAHARETLİ ELLER ÇARŞISI” ÜRETEN KADINLARI BULUŞTURUYOR