Hollandada cami yapılması planlanan alana 23 haç diktiler

Hollanda'da cami yapılması planlanan alana 23 haç diktiler

Hollanda'da Enschede kentinde, İslam ve göçmen karşıtı PEGIDA hareketi üyeleri, cami yapılması planlanan alanın üzerine 23 haç dikti.

Hollanda'da Enschede kentinde, İslam ve göçmen karşıtı PEGIDA hareketi üyeleri, cami yapılması planlanan alanın üzerine 23 haç dikti.

PEGIDA üyesi grubun sosyal medya üzerinden paylaştığı görüntülere göre, grup, cami yapılması planlanan alana 23 haç dikerek mezarlık görüntüsü verdi.

Haçların üzerine Londra, Barselona, Paris ve Brüksel'deki terör saldırılarında hayatını kaybedenlerin isimleri yazıldı.

PEGIDA, paylaşımında, “İslam, nefret ve terör anlamına geliyor. Onun için bugün Enschede kentinde nefret evi inşa edilecek arsada eylem gerçekleştirdik. Bunu engellemek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.” ifadesini kullandı.

PEGIDA üyeleri, dört ay önce, aynı cami alanına kurdukları kiliseyi temsil eden çadırın önüne yerleştirdikleri tahtadan haç işaretine domuz kanı sürmüştü.

Yorumlar
user

Daha Fazla Haber
GENEL
KEMALİST AYDINLANMA DERNEĞİ'NDEN ANA DİLDE EĞİTİM ÇIKIŞI: 'KÜRT DEVLETİ OLUŞTURMANIN YAPI TAŞI'
GENEL
HAMİTLER ÇÖPLÜĞÜ SORU ÖNERGESİ
BURSA HABERLERİ
Bursa'da deprem riskine karşı güçlü adımlar
BURSA HABERLERİ
Bursa Büyükşehir, Kurban Bayramı'na hazır
BURSA HABERLERİ
Bursa Büyükşehir, Kurban Bayramı'na hazır
BURSA HABERLERİ
Büyükşehir, Tarım Peyzaj A.Ş. filolarını güçlendirdi
BURSA HABERLERİ
BURSA’DA TRAFİK DÜZENLEMESİ
GENEL
YERLİ VE MİLLİ PARTİ LİDERİ MUTLU: ENFLASYONLA MÜCADELE VE GENEL AF TÜRKİYE İÇİN ZARURET HALİNE GELDİ
GENEL
ADAYLAR “YKS GENÇLİK KAMPI”YLA MORAL DEPOLADI
GENEL
Anadolu Hayat Emeklilik 35. Yılını Kutluyor