Kategoriler

Mali müşavirler ‘Muhasebe Festivali’nde buluşacak

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nca (BSMMMO) Türkiye genelinden mali müşavirler ve ailelerinin katılımlarıyla, ilki geçtiğimiz yıl düzenlenen ‘Muhasebe Festivali’nin ikincisi, 2-3-4 Ağustos 2024 tarihlerinde, Gündoğdu Mesire Alanı’nda gerçekleşecek.

BSMMMO tarafından, İşyerim POS ve Marmara Üniversitesi Mezunları ve Akademisyenleri Derneği (MÜMAD) sponsorluğunda, çadır ve karavanla katılımın sağlanabileceği kamp konseptindeki festival, üç gün sürecek. Ücretli katılımın olacağı kamp formatında gerçekleşecek festival; ilk gün çadırların kurulumu ve kamp ateşinin yakılmasıyla başlayacak. Festival kapsamında; belgesel gösteriminden müzik dinletilerine, doğa yürüyüşlerinden nefes meditasyonlarına, bireysel aktivite ve atölyelerden konser ve gece sineması gösterimlerine kadar çok sayıda etkinlik gerçekleşecek. Doğada dolu dolu geçecek olan festival programına katılmak isteyenler; ayrıntılı bilgiye BSMMMO resmi internet sitesi www.bursa-smmmo.org.tr ve sosyal medya hesaplarından ulaşılabilir, Oda Hizmet Binası’ndan festival davetiyelerini temin edebilirler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA
Başkan Bozbey’den sağlıklı yaşam vurgusu
BURSA
ASKON BURSA ŞUBESİ’NDE EMRE YILDIZ GÜVEN TAZELEDİ
ANKARA
350 MOTOSİKLET TUTKUNU GAZİLER İÇİN TURLADI
BURSA
NİLÜFER BELEDİYESPOR YOLUNA YENİLGİSİZ DEVAM EDİYOR
BURSA
İŞVEREN İLE İŞÇİ YILDIRIM'DA BULUŞUYOR
GÜNCEL
İSTANBUL’A 21 YENİ KREŞ DAHA
BURSA
Bursa'da kontrolden çıkan kamyonet zeytin tarlasına devrildi
BURSA
Bursa'da hızını ayarlayamayan ticari araç, kuryeye çarptı
GÜNCEL
ÖZDAĞ’DAN İKTİDARA: TÜRK MİLLETİNİN İNSAN OLDUĞUNU NE ZAMAN HATIRLAYACAKSINIZ?
GENEL
TKP'den Oba fabrikasında yaşanan patlamaya tepki: İşçileri ölümle burun buruna bırakan patronların peşini bırakmayacağız