Kategoriler

Case IH En Güçlü Traktörü Quadtrac 715’i Bursa Tarım Fuarı’nda Görücüye Çıkarıyor

TürkTraktör'ün premium markası Case IH, 21. Bursa Tarım Fuarı'nda Faz 5 emisyon seviyesindeki en yeni traktörleri, ekipmanları ve hassas tarım ürünlerini çiftçilerin beğenisine sunuyor. Case IH ürün gamının en güçlüsü Quadtrac 715, Puma X ve Maxxum AD8 modellerinin lansmanı Bursa Tarım Fuarı’nda yapılıyor.

TürkTraktör Ticari İş Lideri Ahmet Canbeyli, premium özellikleriyle tercih sebebi olan Case IH markasının en yeni ürünlerini Bursalı çiftçilerle buluşturmanın heyecanı içerisinde olduklarını belirtti. Türkiye’nin en önemli tarım organizasyonlarından Bursa Tarım Fuarı’nda yer almaktan mutluluk duyduklarını vurgulayan Canbeyli, “Bursa Tarım Fuarı’na verdiğimiz önemi ilk kez sergilediğimiz modellerimizle de bir kez daha gösteriyoruz. Case IH’in Faz 5 emisyon seviyesindeki en yeni modelleri Quadtrac 715, Puma X ve Maxxum AD8’in lansmanını Bursa’da gerçekleştiriyoruz. Case IH ürün gamının en güçlüsü unvanını taşıyan Quadtrac 715’in büyük ilgi toplayacağına inanıyoruz. Traktörlerimizin yanı sıra tüm çiftçilerimizi Case IH Büyük Balya Makinesi, RB 465 RF Değişken Odalı Silindirik Balya Makinesi, Yeni RedPro İlaçlama Makinesi ve RedPro Toprak İşleme Makineleri gibi verimli ve çevreci ekipmanlarımızı yakından incelemeye bekliyoruz” dedi.

Traktör ve Ekipmanlarda Kredi ve Yakıt Puan Kampanyası

TürkTraktör, Bursa Tarım Fuarı’na özel olarak Case IH marka traktör ve ekipman alımlarında çiftçilere avantajlı kampanyalar sunuyor. TT Finans kampanyası kapsamında 3 milyon TL’ye kadar kredi tutarlarında %0,99'dan başlayan uygun faiz oranları ve 5 yıla kadar vade seçenekleri bulunuyor. Case IH marka yerli traktör alımlarında 10 bin TL, ithal traktör alımlarında ise 20 bin TL Opet yakıt puan hediye edilecek.

Ekipman tarafında kullanılacak kredilerde ise 250 bin TL’ye kadar %0 faiz, 250 bin TL - 350 bin TL arası %1,99 faiz ve 350 bin TL – 500 bin TL arası % 2,99 faiz oranları 31 Ekim’e kadar çiftçileri bekliyor. Yerli ekipman ürün gruplarında geçerli olmak üzere, 50 bin TL indirim ve 10 bin TL Opet yakıt puan da sunulan fırsatlar arasında.

Case IH Standında Sergilenen Traktörler Hakkında;

Quadtrac 715

Case IH ürün gamının en güçlü traktörü olma unvanını taşıyan Quadtrac 715, 778 HP maksimum güç ve 3.356 Nm maksimum tork üretebilen, 16 litre silindir hacmine sahip Cursor 16 motoruyla üst düzey performans sunuyor. EIMA 2024 Uluslararası Teknik İnovasyon ödülünün sahibi olan Quadtrac 715, PowerDrive Full PowerShift (Tam Otomatik) şanzıman ile maksimum 43 km/h hıza ulaşabiliyor. 28 ton toplam ağırlığa sahip Quadtrac 715, güçlü motoru ve yüksek çeki yeteneği ile büyük tarımsal işletmelere verim ve üretkenliği artırmada en yakın yol arkadaşı oluyor. Quadtrac 715, paletli yapısı sayesinde birim alana çok az bası uygulayarak toprak sıkışmasının ve sertleşmesinin önüne geçiyor.

Puma X

Puma X, ek güç üretimiyle 190 HP’ye varan maksimum güce ulaşabilen 6 silindirli motoru ile tüm Puma ailesi gibi en ağır tarımsal faaliyetlerin altından kalkabiliyor. Üst segment bir traktörden beklenen tüm gereksinimleri en sade şekilde sunan Puma X, gücünü 18 x 6 yarı otomatik şanzıman ile toprağa aktarıyor. AFS Pro 700 renkli ve dokunmatik ekran, çift LED döner tepe lambası, 8 adet halojen çalışma lambası ile yeni Puma X; performans ve konforu bir arada sağlıyor.

Maxxum AD8

Case IH’in maksimum güç ve performans sunan Maxxum serisine Active Drive 8 şanzımana sahip yeni modeller eklendi. Maxxum 125, Maxxum 135 ve Maxxum 145 modellerine ek olarak 150 HP nominal motor gücüne sahip ve 6 silindirli Maxxum 150 AD8 modeli de seriye eklenerek ürün seçeneği ve güç aralığı artırıldı. Çift kavrama teknolojili AD8 şanzıman, kullanıcısına tam otomatik şanzıman kullanım tecrübesi sunabilirken, üstün mekanik aktarım kabiliyeti ile motorun ürettiği gücü kayıpsız bir şekilde tekerleklere aktarıyor. AD4, AD8 ve CVX (CVT) şanzıman alternatifleriyle sunulan Maxxum serisi, 175 HP’ye varan maksimum motor gücü ile her türlü tarımsal ekipmana mükemmel uyum sağlıyor.

Case IH’in Standında Sergilenen Hassas Tarım Ürünleri Hakkında;

Hassas tarım sistemleri, mevcut tarım arazisinde daha fazla ürün yetiştirilmesi, ilaç, gübre, tohum ve yakıt gibi girdilerin ideal seviyede kullanılması, bakım faaliyetleri sırasında oluşan bitki ezilmelerini azaltarak verimliliği artırmak gibi önemli avantajlar sunuyor. TürkTraktör Hassas Tarım ürün gamında yer alan Otomatik Dümenleme Sistemleri, yerli olarak geliştirilen filo ve araç takip sistemi TTConnect, yerli akıllı yönlendirme sistemi TTGuide, Akış ve Oran Kontrol Sistemleri ve TürkTraktör Drone’a ek olarak, TTGuide akıllı yönlendirme sisteminin yeni arayüzü TTCenter da fuar boyunca tanıtılacak.

TTGuide; Yerli Akıllı Yönlendirme Sistemi

TürkTraktör; pazardaki tüm traktör modelleriyle uyumlu, kolay kullanım özellikleriyle ön plana çıkan, yerli akıllı yönlendirme sistemi TTGuide’ı Bursa Tarım Fuarı’nda çiftçilerle buluşturuyor. TTGuide’ın yeni arayüzü TTCenter, bir yandan Youtube, Whatsapp, Spotify, Youtube Müzik, Radyo ve Tarlam Cepte gibi uygulamalara erişim sunarken, bir yandan da akıllı yönlendirme ekranından tarımsal faaliyetlerin takibini sağlıyor.

TTConnect; Yerli Filo ve Araç Takip Sistemi

TürkTraktör; yeni nesil emisyon seviyesine sahip Case IH traktörler ile uyumlu olarak çalışacak, tarım sektöründe ilk ve tek yerli filo ve araç takip sistemi TTConnect’i çiftçilerin hizmetine sunuyor. Web veya mobil cihazlardan kolayca erişilebilecek TTConnect sayesinde, traktörlerin anlık ve geçmiş konum bilgisi, rota takibi, traktörden alınan teknik verilerin takibi, detaylı raporlar sayesinde geçmişe dönük çalışmaların planlaması yapılabiliyor.

Otomatik Dümenleme Sistemleri

Otomatik dümenleme sistemlerinin sağladığı verimi en üst düzeye çıkaracak şekilde tasarlanan XCN-1060 ve XCN-1260 ekranlar ile NAV-900 anten, zorlu koşullarda yüksek çalışma performansını kullanıcılarıyla buluşturuyor. Otomatik dümenleme sistemleri, hem TürkTraktör fabrikasında araç üstü montajı sağlanmış şekilde Case IH marka traktörlerde; hem de satış sonrası hizmet olarak satışa sunulmaktadır.

Akış ve Oran Kontrol Sistemleri

TürkTraktör Hassas Tarım ürün gamında bulunan akış ve uygulama kontrol sistemi fuar süresince tarımda teknoloji kullanımını bir üst seviyeye çıkarmak isteyen çiftçilerin beğenisine sunuluyor. Otomatik dümenleme sistemleriyle sunulan akış kontrol özelliği sayesinde uyumlu ekipmanların kullanılması durumunda özellikle ilaçlama faaliyetlerinde uygulama oranı kontrol edilerek, ilaçlama bölümlerinin otomatik olarak açılıp-kapanması ve değişken oranlı uygulamaların gerçekleştirilmesi sağlanıyor.

Case IH’in Standında Sergilenen Tarımsal Ekipmanlar Hakkında;

Case IH Density Büyük Balya Makinesi

Tüm mekanizmaları yüksek verimlilik ve ağır hizmet için tasarlanan Case IH Density Büyük Balya Makinesi yüksek balyalama kapasitesi ile uzun ve sorunsuz kullanım sağlıyor. Case IH Density Büyük Balya Makinesi; güçlendirilmiş piston, balya odası ve özel tasarlanmış rotor yapısıyla daha kısa zamanda daha az işgücü ve yakıt tüketerek daha ağır ve yoğun balyalar üretebiliyor.

Case IH Pnömatik Hassas Ekim Makinesi

Verimlilik, konfor ve yenilikçi teknolojik özelliklerle donatılmış Pnömatik Hassas Ekim Makineleri, modern tarımın özellikle sebzecilik ve süs bitkisi yetiştiriciliği alanında öne çıkıyor. Hassas ekim makineleri; sıraya veya aralığa bağlı olarak bitkileri tek tek ekerek, tohumların kullanımını azaltarak daha verimli kullanılmasını sağlıyor.

Case IH RB 465 RF Değişken Odalı Silindirik Balya Makinesi

Case IH RB 4 Serisi Değişken Odalı Silindirik Balya Makineleri, 2 metre genişliğe sahip toplayıcı ile tarlada yüksek performans sunuyor. Seride bulunan merdane ve kayış kombinasyonu, isteğe özel ölçülerde 90 ile 150/180 cm arasında farklı çaplarda balyalar oluşturabiliyor. 273 mm genişliğinde birleşim yeri bulunmayan kayışlar, mükemmel balyalama için gerekli basıncı en iyi şekilde temin ediyor.

RedPro Yeni Tasarım İlaçlama Makinesi

Üstün kalite ve dayanıklılıkla tasarlanmış olan RedPro ilaçlama makineleri, hasat öncesinde ve sonrasında bitki sağlığını korumak için en iyi çözümü sunuyor. RedPro ilaçlama makineleri bahçelerde daha homojen dağılım ve etkili ilaçlamayla mahsul verimliliğini artırmayı sağlıyor.

RedPro Toprak İşleme Makineleri

RedPro Toprak İşleme Makineleri, bahçe ve tarla tipi modelleriyle Bursa Tarım Fuarı’nda Türk çiftçisinin beğenisine sunuluyor. RedPro, sabit, kaydırmalı, merdaneli seçenekleriyle her toprak koşulunda ideal çalışma imkanı tanıyor.

RedPro Küçük Balya Makinesi

Yüksek performanslı RedPro balya makinesi modern tasarımı, üstün kalitesi ve çalışma verimliliği ile öne çıkıyor. 2 ipli ve 3 ipli bağlama grubu, yüksek kapasiteli toplayıcısı, sağlam şasesi, Alman Rasspe marka bağlama grubu ile yüksek performansla kaliteli balyalar sunuyor.

RedPro Römorklar

Redpro Römorklar; tarım ürünlerinin güvenle taşınmasının yanı sıra, yüksek taşıma kapasiteli çeşitleriyle zamandan tasarruf sağlanmasına yardımcı oluyor.

RedPro Pulluklar

RedPro markalı klasik eksantrik pulluklar, çeşitli bölge toprak ihtiyaçlarına ve traktör beygir güç ihtiyacına cevap verebilecek şekilde 10”, 12”, 14”, ve 16” kulak yapısına sahip 3,4 ve 5 gövdeli olarak sunuluyor. Pullukların alt takımlarında kullanılan parçalı kulak yapısı, özel aşınma parçaları ve değiştirilebilir uç demiri sayesinde uzun kullanım ömrü ve düşük yedek parça maliyeti sağlanıyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA
1500 yıllık batık bazilikanın gizemi gün yüzüne çıkıyor
BURSA
Osmangazi’de Balkan ezgileri
BURSA
Korkma! Fark Et! Erken Tanıyla Yok Et!
BURSA
Tekstil Sektörünün Kalbi Bursa Textile Show’da Attı
BURSA
Cumhuriyet Tırı 29 Ekim coşkusunu Bursa'ya yayıyor
BURSA
Eğitim-İş Bursa Şube Başkanı Engin Yurdakul, anayasa hakkında konuştu
BURSA
CHP Kadın Kolları'ndan, 'Kadın cinayetleri' açıklaması: 'İstanbul sözleşmesi yürürlüğe girmeli'
BURSA
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 'Cumhuriyet' temalı tırı Orhangazi'de!
BURSA
ANNE ADAYLARI BURSA ŞEHİR HASTANESİ GEBE OKULU İLE DOĞUMA HAZIRLANIYOR
BURSA
Vanlılardan Uludağ Üniversitesi'ne ziyaret! "Hep birlikte başaracağız"