Kategoriler

Yıldırım’da spor ve kültür içiçe

Yıldırım Belediyesi Sanatçısı Engin Sezer’in Anadolu’nun her yöresinden türkü söylediği gecede Erguvan Halk Dansları Topluluğu da yöresel halk danslarını sergiledi.

Yıldırım Belediyesi Sanatçısı Engin Sezer’in Anadolu’nun her yöresinden türkü söylediği gecede Erguvan Halk Dansları Topluluğu da yöresel halk danslarını sergiledi. Birbirinden güzel türküleri seslendiren Engin Sezer’in ardından o yörenin halk dansları gösterisinin yapıldığı geceye başta Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ve Eşi Melahat Keskin olmak üzere AK Parti Yıldırım İlçe yöneticileri, Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda Yıldırımlı katıldı.

Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen gecede Anadolu’dan esintileri türkü ve yöre oyunları ile dolu dolu yaşayan Yıldırımlıların tüm güzellikleri hak ettiğini belirten Başkan Özgen Keskin, “Kültür Sanat etkinlikleri çerçevesinde hemen her gün yeni bir etkinlik düzenliyoruz. Belediyecilik salt asfalt-yol yapmaktan ibaret değildir. Vatandaşlarımızın kaliteli vakit geçirip, eğlenecekleri faaliyetler yapmakta sosyal belediyeciliğin bir parçasıdır. Bu gece burada, bize Anadolu rüzgârı esintisi yaşatan Sanatçımız Engin Sezer ve halk dansları topluluğu üyelerimize tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE SONSUZ DESTEK
Anadolu esintilerinin Yıldırım’da estiği gecede, Yıldırım Belediyesi 26 amatör spor kulübüne de malzeme desteğinde bulundu. Sporun ve sporcunun yanında olan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, amatör spor kulüplerini destekleme projeleri içinde malzeme desteğinin yanı sıra performans ölçüm ve saha desteğinin de verildiğini söyledi. Sporda Yıldırım’ın adını Türkiye ve Dünya’da duyurma başarısı gösterdiklerini anlatan Başkan Keskin, “26 amatör spor kulübüne toplam 468 takım eşofman, 468 adet yağmurluk ve 260 adet futbol topu yardımında bulunduk. Elektronik ölçüm aletlerinin kullanıldığı performans ölçüm testleri de Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksimizde ücretsiz olarak yapılacak. Aynı zamanda tüm amatör kulüplerimiz, Fidyekızık Spor Tesisleri’nden ücretsiz olarak faydalanabilecek” dedi.

Gecenin sonunda Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’e spora verdiği destekten dolayı forma ve plaket hediye edildi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA
Bursa SMMMO Mesleki Dayanışma ve Birlik Başkan A.Adayı Bünyamin Çolak ''O sene bu sene''
BURSA
Bursa'da uluslararası çeteye darbe
ANKARA
Merkez Bankası faizi sabit tuttu: Sıkı para politikası devam ediyor
BURSA
Bursa'da Rafet El Roman coşkusu
BURSA
Türk Sanat Müziği konseri büyüledi
BURSA
Nilüfer'de eğlence mekanları denetim altında
BURSA
Uğur Böcekleri Kreşi 2. Şubesi açıldı
BURSA
Başkan Şadi Özdemir’den Gaziler Günü’nde anlamlı ziyaret
BURSA
İZNİK ÇEVRE YOLU İLE 15 DAKİKALIK YOL 4 DAKİKAYA İNDİ
ANKARA
TEP’TEN HUZUREVLERİNE YAPILAN ZAMLARA TEPKİ