Kategoriler

Yıldırım Belediyesi’nden hızlı çözüm

Kaliteli hizmet anlayışı ile vatandaşların taleplerine kısa sürede çözüm üreten Yıldırım Belediyesi, yakaladığı başarı oranı ile Türkiye’de örnek olmaya devam ediyor.

 Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TS EN OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgelerine aynı anda sahip olan Yıldırım Belediyesi, kaliteli hizmet anlayışı ile fark oluşturuyor. Yıldırım Belediyesi, Başvuru Masaları, Çağrı Merkezi, Çözüm Merkezi, Web formu, e-posta ve muhtarlıklar aracılığıyla gelen talepleri değerlendirerek çözüme kavuşturuyor. Yıldırım Belediyesi, haziran ayında yapılan toplam 8 bin 306 başvurunun 5 bin 808’ine (yüzde 70) olumlu cevap verirken, bin 753 (yüzde 21) talebi de işleme alarak yüzde 91’lik bir başarı oranı yakaladı.
Yıldırım Belediyesi olarak hizmet anlayışlarının temelinde insan olduğunu vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Göreve geldiğimiz günden itibaren sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarımızın talep ve şikayetlerini dikkate alıyoruz. Katılımcı belediyecilik ve ortak akıl anlayışı ile hareket ederek yaptığımız bütün hizmetlerde vatandaşlarımızın fikir ve görüşlerine değer veriyoruz. Başta hizmet masalarımız olmak üzere, çağrı merkezi, sosyal medya üzerinden ulaşılabilecek çözüm merkezi ile bize ulaşan ve çözüme kavuşturduğumuz her talep bizim için büyük önem taşıyor” diye konuştu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GENEL
TOKİ'de yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor!
BURSA
Başkan Aydın muhtarları dinliyor, sıkıntıları bir bir çözüyor
GENEL
SANATLA YAŞAM ATÖLYELERİ 8. YILINDA
GENEL
YEŞİL ULAŞIM İÇİN HEDEF SIFIR EMİSYON
BURSA
NÖROLOJİ UZMANI DOÇ. DR. CEMİLE HAKİ: HER 5 YILDA BİR ALZHEİMER HASTALIĞI RİSKİ 2 KAT ARTIYOR
BURSA
Kitap Limanı’nda Türkiye’nin Hukuki Geleceği söyleşisi
BURSA
AKÇALAR KÖYLER LİGİ FUTBOL TURNUVASI YAPILDI
BURSA
Bursa'da yol verme kavgasında yumruklar konuştu
BURSA
Bursa'da Gedelek Turşusu'nda kış öncesi yoğun mesai başladı
BURSA
Osmangazi Belediyesi kadınların kitaba erişimini kolaylaştırıyor