Kategoriler

Yeni Yıldırım’a yeşil destek

Artvin Yusufelili vatandaşlar Yıldırım’da oluşturdukları ‘Hatıra Ormanı’ ile ilçenin yeşil alanlarına önemli bir katkıda bulundular.

Yaklaşık bin kişilik üye sayısı ile Yıldırım’ın en büyük hemşehri derneklerinin başında gelen Artvin Yusufeli Taşkıran Köyü Derneği, yaşadıkları ilçeye sahip çıkmaya devam ediyor. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında üyeleri ile birlikte Yıldırım’ın Karapınar mahallesinde hatıra ormanı oluşturan Taşkıran Köyü Derneği, 100 adet ıhlamur ağacının yer aldığı Hatıra Ormanı’nın ağaç dikim törenini hep birlikte gerçekleştirdiler.

YEŞİL YILDIRIM ÖZLEMİ

Yoğun bir katılımın olduğu Hatıra Ormanı ağaç dikim töreninde konuşan Dernek Başkanı Harun Özşimşekler, “Bizler yaşadığımız kenti daha yaşanabilir kılmak için elimizden gelen desteği her zaman vermeye hazırız. Bugün burada oluşturduğumuz hatıra ormanı ile Yıldırım’ın yeşiline elimizden geldiğince katkıda bulunmak istedik. Bundan sonra da yine farklı projeler ile Yıldırım’ı eski yeşil haline dönüştürmek istiyoruz. Bizlere desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA
Zabıta Müdürlüğü 7/24 Sahada
ANKARA
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir şer odağı emellerine ulaşamayacak
ANKARA
Fahrettin Altun: Dezenformasyona karşı duyarlı olalım!
BURSA
Bursa Osmangazi’den açılış ve etkinliklere erteleme
ANKARA
1,63 milyar TL’lik SED ödemeleri hesaplarda
ANKARA
PKK hedeflerine hava harekatı!
İSTANBUL
Yeni Fiat 600 Türkiye’de
GENEL
ÇALIK: İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIMIZIN HER DAİM YANINDAYIZ
BURSA
2. ULUSLARARASI SERAMİK BİENALİ BURSA’DA BAŞLADI
GÜNCEL
Ümit Özdağ, ADD Genel Merkezi'ni ziyaret etti