Kategoriler

YENİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI PROJESİ BAŞLADI

Orhangazi’de son yıllarda Devlet Hastanesi, Kaymakamlık binası, yeni sağlık ocakları, Sağlıklı Hayat Merkezi, Sosyal Yaşam Merkezi, çok sayıda yeni Okul binası ve Yeni Adliye Binasının ardından Orhangazi şimdi de Yeni Emniyet Müdürlüğü binasına kavuşuyor.

 

Proje hazırlanmaya başladı

Orhangazi Belediyesi’nin Orkent Bölgesinde tahsis ettiği arsa üzerine yapılacak olan Yeni Emniyet Müdürlüğü binasının projesi ise İçişleri Bakanlığı tarafından özel bir firma aracılığı ile hazırlatılmaya başladı. Firma Eylül ayına kadar projeyi tamamlayıp İçişleri Bakanlığına sunacak. Bakanlık ise Orhangazi Emniyet Müdürlüğü binasının inşaat ihalesini yaparak çalışmalara başlayacak.

Başkan Çağlayan projeyi inceledi

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın uzun süredir üzerinde çalışmalarını yaptığı Yeni Emniyet Müdürlüğü binası ile ilgili içişleri bakanlığı tarafından hazırlatılan projeyi Ankara’da inceleyen başkan Çağlayan, projeyi hazırlayan firma yetkililerinden bilgi aldı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Emniyet Müdürlüğü’ne yeni ve modern bir bina kazandırmak için uzun zamandır çalışıyoruz. Proje, bu noktada İçişleri Bakanlığımızın yeni dönem yatırım planlamasına dahil edilmişti. Bu yıl sonuna kadar projenin hazırlanmasının ardından yeni Emniyet Müdürlüğü binamızın yapımına da başlanmış olacak dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ANKARA
Yeni atamalar Resmi Gazete'de
BURSA
Can dostlar yeni yuvalarına kavuştu
BURSA
BURSA’DA ÖDÜLLÜ BİLİM İNSANLARI GENÇLERLE BULUŞTU
BURSA
SEÇİMİN ARDINDAN İLK AÇIKLAMA İL HAYVAN KORUMA KURULU HAKKINDA OLDU
BURSA
Can dostlar yeni yuvalarına kavuşuyor
BURSA
89. Geleneksel İznik Panayırı Başladı
BURSA
Ekmeğin neden bozulduğu Osmangazi’de konuşuldu
BURSA
Gemlik Festivalin en renkli ismine ziyaret
BURSA
İnegöl Belediyesi Din Görevlilerini Ağırladı
BURSA
NEBİ DEDE ÇORBASI GELENEĞİ YILDIRIM’DA YAŞATILIYOR