Kategoriler

Tartıştığı arkadaşı tarafından vuruldu

İnegöl'de tartıştığı arkadaşının silahından çıkan kurşunla başından vurulan kadın, verdiği ifadede kaza sonucu vurulduğunu söyledi.

 Olay, 01 Nisan 2014 tarihinde Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgeye göre, E.G., 45 yaşındaki E.K. isimli arkadaşı ile Hamzabey köyün üzerindeki baraj yolunda sohbet etmeye başladı. Ancak bir süne sonra çıkan tartışmada, E.G, belinden çıkardığı tabanca ile E.K.’yi kafasından vurup firar etti. Ağır yaralı kadın, haber verilmesi üzerine olay yerine giden 112 Acil Servis ekipleri tarafından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 21 günlük yoğun bakım tedavisinin ardından 29 Nisan 2014 tarihinde normal servise alınan, fakat geçici hafıza kaybı yaşayan E.K., kendisini Allah koruduğunu söyledi.

"KAZA İLE VURDUM"
İnegöl’de kadını kafasından vurduğu iddia edilen E.G., İnegöl Ağır Ceza mahkemesinde hakim karşısına çıktı. Savunmasını yapan sanık E.G., “Ben müşteki E.K.’yı 2013 yılından beri tanırım. kendisi A. isimli şahıstan korkuyordu. Zira A.’nın zorla evine girmek istediğini söylüyordu. Ben de A.’yı tanıdığımdan ulaşabilirsem kendisine onu rahatsız etmemesini söyleyeceğimi belirttim. Arada 5-6 metre kadar mesafe olduğunu düşünüyorum. Gece vaktiydi. Aydınlatma vardı. Ben E.K.’ya kızıp tokat attım. Daha sonra ona vurduğum için üzüldüm. Kendisi yaşça benden çok büyük, samimiyetim olan biriydi. Nasıl gönlünü alabilirim diye düşündüm. Üzerimde bulunan ruhsatı olmayan Samsun’da denize attığım tabancamı çıkarıp başıma dayadım. 'Kendimi vurayım mı dedim. E.K., 'Ne yapıyorsun' diye bana hamle yaptı. Başıma dayadığım tabancayı almak istedi. Bu sırada tabanca patladı ve kendisi vuruldu. Kesinlikle kasten onu vurmuş değilim. Olay kazadan ibarettir” dedi.

"BENİ KAZAYLA VURDU"
Kafasından vurulan E.K. isimli kadın ise, "Bana kızdı ve tokat attı. Ben kalkmayınca bu kez sanık belinden bir tabanca çıkardı ve kendi kafasına dayadı. 'Kalkmıyor musun?' diye tekrar sordu. Ben kendisine kötü bir şey yapabileceğini düşündüm. Aniden kalktım 'Ne yapıyorsun oğlum' dedim. Tabancayı başından çekmek istedim. Bu sırada nasıl olduğunu anlayamadım. Tabanca patladı. Ben vurulduğum sırada yanımda sadece sanık vardı. Sanıktan şikayetçi değilim" diye E.K.'nın yanlışlıkla kendini vurduğu şeklinde ifade verdi.
Mahkeme, alınan ifadeler doğrultusunda E.G.’nin tutukluluk halinin devamına karar verirken, duruşma 6 Ağustos 2014 tarihine ertelendi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
ANKARA
TEP’TEN HUZUREVLERİNE YAPILAN ZAMLARA TEPKİ
SAĞLIK YAŞAM
Sağlık Buluşmaları’nda bel sağlığı konuşuldu
BURSA
Bursa Saadet’ten Mali Müşavirler Odasını ziyaret
BURSA
Nilüfer Büyükbalıklı’da 2 kaçak yapı daha yıkıldı
BURSA
BESAŞ’ın ilk fabrika satış mağazası Gemlik’te açıldı
BURSA
“Alzheimer hastalığı toplumsal bir sorun”
BURSA
CHP Bursa’dan coşkulu 101. yıl kutlaması
BURSA
“GÜRSU MAHARETLİ ELLER ÇARŞISI” ÜRETEN KADINLARI BULUŞTURUYOR
BURSA
Başkan Şadi Özdemir öğrencilerle parkta temizlik yaptı
BURSA
İnegöl’de Hedef 42 Bin Ton Ceviz