Kategoriler

Sultanlar Avrupa`ya Abone

PLAY-OFF İKİNCİ ETAP MAÇLARI OLAN 5./8.’LİK MAÇLARININ SON MAÇINDA BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR KULÜBÜ BAYAN VOLEYBOL TAKIMI, KENDİ EVİNDE BEŞİKTAŞ’I 3-1 MAĞLUP EDEREK, 5./6.’LIK MAÇLARINI OYNAMAYA HAK KAZANIRKEN ADINI BİR KEZ DAHA AVRUPA KUPALARINA YAZDIRDI.

 Play-Off ikinci etap maçları olan 5./8.’lik maçlarının son maçında Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, kendi evinde Beşiktaş’ı 3-1 mağlup ederek 5./6.’lık maçlarını oynamaya hak kazanırken adını bir kez daha Avrupa kupalarına yazdırdı.

Serinin ilk maçında Beşiktaş’ı kendi evinde 3-0 geçen ama deplasmanda rakibine 3-2 mağlup olan yeşil-beyazlılar serinin son maçını Cengiz Göllü Voleybol Salonunda oynadı.Maçın ilk setinde rakibinin hücum hatalarını iyi değerlendiren ve bu seti 25-13 ile rahat geçen yeşil beyazlılar, ikinci sette rakip Beşiktaş’ın file üstü üretkenliğini engellemeyince bu setti 25-20 geride tamamladı ve setlerde skor 1-1’e geldi.

Üçüncü ve dördüncü sette tribün desteğini iyice arkasına alan yeşil-beyazlılar, üçüncü seti 25-16 ve dördüncü seti de 25-17 geçerek maçı da 3-1 önde tamamladı.
Bu sonucun ardından Bursa Büyükşehir Belediyespor 5./6.’lık maçı için Halkbank’ı serinin son maçında 3-2 ile geçen Çanakkale Belediyespor ile karşılaşacak,2 galibiyet alan takımın ligi beşinci sırada tamamlayacağı serinin ilk maçı 29 Nisan Cumartesi günü saat 17:00’da Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynayacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GENEL
TOKİ'de yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor!
BURSA
Başkan Aydın muhtarları dinliyor, sıkıntıları bir bir çözüyor
GENEL
SANATLA YAŞAM ATÖLYELERİ 8. YILINDA
GENEL
YEŞİL ULAŞIM İÇİN HEDEF SIFIR EMİSYON
BURSA
NÖROLOJİ UZMANI DOÇ. DR. CEMİLE HAKİ: HER 5 YILDA BİR ALZHEİMER HASTALIĞI RİSKİ 2 KAT ARTIYOR
BURSA
Kitap Limanı’nda Türkiye’nin Hukuki Geleceği söyleşisi
BURSA
AKÇALAR KÖYLER LİGİ FUTBOL TURNUVASI YAPILDI
BURSA
Bursa'da yol verme kavgasında yumruklar konuştu
BURSA
Bursa'da Gedelek Turşusu'nda kış öncesi yoğun mesai başladı
BURSA
Osmangazi Belediyesi kadınların kitaba erişimini kolaylaştırıyor