Kategoriler

Şerbetçioğlu Nilüfer'de!

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, seçim çalışmalarına Nilüfer’de devam etti.

Nilüfer Belediye başkanlığı seçimi için ilçede ciddi çalışmalar yapan AK Parti Nlüfer ilçe teşkilatına bir destekte Mustafa Kemal Şerbetçioğlu’ndan geldi. Şerbetçioğlu Nilüfer mesaisine Çamlıca Nazif Akkan Camii Çay Ocağı’nda vatandaşlarla sohbet ederek başladı. Daha sonra Çamlıca Pazarı’nı ziyaret eden Şerbetçioğlu ve beraberindeki partililer AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Esgin’e destek istedi. Şerbetçioğlu, vatandaşların ve pazarcı esnafının sorunlarını dinleyen milletvekili, açık pazarların Nilüfer’e yakışmadığını ifade etti. Şerbetçioğlu, “Çağdaş kentte ne varsa Nilüfer’de de o olacak. Göçmen Konutları’ndan Çamlıca’ya kadar onlarca mahallede vatandaşlarımız  pazar yerlerinin üzerinin kapanmasını istiyor. Nilüfer’de 15 yılda sadece 3 kapalı pazar yeri yapılmış. Biz göreve geldiğimizde Nilüfer’in bütün mahallelerindeki pazar yerlerinin üzeri kapanacak ve daha modern bir hale gelecektir. Nilüfer 30 Mart’ta Ak Parti belediyeciliği ile tanışacak” dedi.

 Dağ-Der Nilüfer Şubesi ve bölgedeki kahvehaneleri ziyaret eden Şerbetçioğlu, partisinin Çamlıca seçim bürosunda bayan seçmenlerle biraraya geldi. Mahalle sakinleri, Çamlıca Mahallesi’nde yaşadıkları sorunları milletvekiline aktardı. Çamlıca Mahallesi sakinlerinin mahalleleriyle ilgili sorun ve beklentilerini dinleyen Şerbetçioğlu, “Nilüfer’de yaşayanların sorunlarını biliyoruz. Mevcut belediye başkanı ise reklam belediyeciliği yapıyor. Bu yanlış yönetime sandıkta gereken cevabı vereceğinize inanıyorum. Adayımıza güvenin ve 5 yılda Nilüfer’in tüm sorunların nasıl çözüldüğüne şahit olun” dedi.

Balkan Mahallesi Görükle Göçmen Konutları’nı ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu 280 evin kapısını tek tek çalarak vatandaşlara karanfil verildi. AK Parti Nlüfer Belediye Başkan adayı Mustafa Esgin’e destek isteyen Şerbetçioğlu gördüğü ilgiden memnun olduklarını ifade etti.

 Şerbetçioğlu’nun Nilüfer’deki ziyaretlerinde AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi      Erdem Yalçın, Nilüfer Yönetim Kurulu üyeleri Şenol Gürbüz, Selim Öztürk,  Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi adayı Mehmet Doğan, İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ile Nilüfer İlçe Kadın Kolları yönetimi katıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA
Bursa'da uluslararası çeteye darbe
ANKARA
Merkez Bankası faizi sabit tuttu: Sıkı para politikası devam ediyor
BURSA
Bursa'da Rafet El Roman coşkusu
BURSA
Türk Sanat Müziği konseri büyüledi
BURSA
Nilüfer'de eğlence mekanları denetim altında
BURSA
Uğur Böcekleri Kreşi 2. Şubesi açıldı
BURSA
Başkan Şadi Özdemir’den Gaziler Günü’nde anlamlı ziyaret
BURSA
İZNİK ÇEVRE YOLU İLE 15 DAKİKALIK YOL 4 DAKİKAYA İNDİ
ANKARA
TEP’TEN HUZUREVLERİNE YAPILAN ZAMLARA TEPKİ
SAĞLIK YAŞAM
Sağlık Buluşmaları’nda bel sağlığı konuşuldu