Kategoriler

Nilüfer Spor Şenlikleri’nde özel etkinlik

Heyecanlı müsabakaların yapıldığı 22. Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri’nde bu defa Özel Eğitim Kurumları öğrencileri, sportif etkinliklerin olduğu eğlenceli bir gün yaşadı.

 Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği 22. Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri, farklı kategorilerdeki müsabakalarla farklı branşlarda devam ediyor.


Üçevler Spor Tesisi’nde bu defa Özel Eğitim Kurumları öğrencileri için şenlik düzenlendi. Programa İpek Özel Eğitim Uygulama Okulu, Kayapa Özel Eğitim Uygulama Okulu, Alaattinbey Özel Eğitim Meslek Okulu, Nilüfer Özel Eğitim Meslek Okulu, Duyum İşitme Engelliler Ortaokulu ve Özlüce Aziz Sancar Ortaokulu’ndan yaklaşık 250 öğrenci katıldı.

Bireysel ve takım oyunlarında performanslarını sergileyen öğrenciler, hem eğlenceli zaman geçirdi, hem de  sportif faaliyette bulundu. Öğrencilerin heyecanlarına Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Okan Şahin ve Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muharrem Or da ortak oldu. Öğrencilerin mücadelelerini izleyen Şahin ve Or, ayrı takımlarda onlarla halat çekme yarışına da katıldı.

Eğlenceli saatler yaşayan öğrencilere günün sonunda katılım madalyası verildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA
Başkan Bozbey’den sağlıklı yaşam vurgusu
BURSA
ASKON BURSA ŞUBESİ’NDE EMRE YILDIZ GÜVEN TAZELEDİ
ANKARA
350 MOTOSİKLET TUTKUNU GAZİLER İÇİN TURLADI
BURSA
NİLÜFER BELEDİYESPOR YOLUNA YENİLGİSİZ DEVAM EDİYOR
BURSA
İŞVEREN İLE İŞÇİ YILDIRIM'DA BULUŞUYOR
GÜNCEL
İSTANBUL’A 21 YENİ KREŞ DAHA
BURSA
Bursa'da kontrolden çıkan kamyonet zeytin tarlasına devrildi
BURSA
Bursa'da hızını ayarlayamayan ticari araç, kuryeye çarptı
GÜNCEL
ÖZDAĞ’DAN İKTİDARA: TÜRK MİLLETİNİN İNSAN OLDUĞUNU NE ZAMAN HATIRLAYACAKSINIZ?
GENEL
TKP'den Oba fabrikasında yaşanan patlamaya tepki: İşçileri ölümle burun buruna bırakan patronların peşini bırakmayacağız