Kategoriler

LÖSEV’E KAYITLI YETİŞKİN KANSER HASTALARI SERAMİK YAPARAK MORAL DEPOLADI

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı olarak 19 yıldır Türkiye genelinde binlerce lösemili çocuk / yetişkin kanser hastası ve ailesine maddi, manevi, ayni desteklerini iletmeye devam ediyor.

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık Eğitim Vakfı olarak yetişkin kanser hastalarına maddi ve ayni yardımların dışında yıl boyunca  “Hayat Bağları “projesi kapsamında sosyal etkinlikler de düzenlemektedir. Moral ve motivasyonu arttırıcı etkinliklerde hastalar bir arada olmaktan, yaşadıkları sıkıntılı hastalık sürecinden bir nebze de olsa uzaklaşmış olmaktan mutluluk duyuyorlar.

 

LÖSEV Bursa Şubesi yetişkin onkoloji hastaları, Nilüfer Belediyesi Üçevler Seramik Atölyesi'ne katılarak güzel bir gün geçirdi.

Nilüfer Belediyesi Üçevler Seramik Atölyesi, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) ile anlamlı bir faaliyete imza attı. LÖSEV yetişkin onkoloji hastaları seramik ve heykel atölyelerinde bir araya gelerek hünerlerini sergiledi. Eğitmenler Serkan Önder ve Şeyma Çobanoğlu eşliğinde çalışan konuklar, yaptıkları eserlerle moral depoladı.

LÖSEV Bursa Şubesi sosyal hizmetler sorumlusu Aylin Babaoğlu, "Hayat Bağları" projesi kapsamında düzenledikleri faaliyetlerle hastaların moral depoladığını belirtti. Babaoğlu, Nilüfer Belediyesi ve eğitmenlerine teşekkür etti.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ANKARA
Yeni atamalar Resmi Gazete'de
BURSA
Can dostlar yeni yuvalarına kavuştu
BURSA
BURSA’DA ÖDÜLLÜ BİLİM İNSANLARI GENÇLERLE BULUŞTU
BURSA
SEÇİMİN ARDINDAN İLK AÇIKLAMA İL HAYVAN KORUMA KURULU HAKKINDA OLDU
BURSA
Can dostlar yeni yuvalarına kavuşuyor
BURSA
89. Geleneksel İznik Panayırı Başladı
BURSA
Ekmeğin neden bozulduğu Osmangazi’de konuşuldu
BURSA
Gemlik Festivalin en renkli ismine ziyaret
BURSA
İnegöl Belediyesi Din Görevlilerini Ağırladı
BURSA
NEBİ DEDE ÇORBASI GELENEĞİ YILDIRIM’DA YAŞATILIYOR