Kategoriler

Hasan Aktürk Başkan Tribünde!

Süper Amatör Lig B Grubu lideri Mudanyaspor, kendi evinde konuk ettiği İnegöl Yenicesporu güzel bir karşılaşmadan sonra 2-1 mağlup ederek gurubunda şampiyon olarak bu sevincini taraftarlarıyla paylaştı.

Mudanya belediyesi ilçe stadında oynan karşılaşma Mudanyaspor ve Mudanya belediye başkanı Hasan Aktürk ve Mudanyasporlu yönetim kurulu üyeleri dışında taraftarlarda büyük ilgi göstererek Mudanyasporun şampiyonluk sevincine tribünden yaptıkları tezahüratla ortak oldular.

Karşılaşmadan önce Konfetilerle şampiyonluk turu atan Mudanyaspor takımı daha sonra kendi evi ve taraftarı önünde ağırladığı,İnegöl Yenicespor takımını dostluk ve centilmenlik havası içinde geçen karşılaşmada , Mudanyasporlu Kerim karşılaşmanın 12 dakikasında Mudanyasporu 1- 0 öne geçiren golü kaydetti.  Karşılaşmanın 55 ci dakikasında İnegöl Yenicesporlu futbolcu Sinan durumu 1- 1 yapan gölü kaydetti. Karşılaşmanın 56. dakikasında  Şahinin yerine oyuna giren Mudanyasporlu Caner 70 dakikada takımının 2. golünü kaydetti. İnegöl Yenicesporlu futbolcu Sinan karşılaşmanın 83 dakikasında kazandıkları penaltı atışını gole çeviremeyince takımının sahadan 2-1 ayrılmasına neden oldu.

Karşılaşmadan sonra kısa bir açıklama yapan Mudanyaspor ve belediye başkanı Hasan Aktürk," İşte inanç böyle bir şeydir. Önce inanacaksınız, kendinize güveneceksiniz sonuç arkasından gelir. Bu inancın karşılığı işte ortada şampiyonluk ipini göğüsledik. Bundan daha büyük bir mutluluk olamaz diye düşünüyorum.  Kulüp başkanı olarak, şampiyonluğu bizlere ve Mudanyaspora gönül vermiş ve bizlere, takımlarına inanan ve güvenen taraftarlarımızı hem mahcup etmediler hemde şampiyonluğu hediye ettiler bu nedenle de herkesi tüm futbolcularımızı ve idari kadroyu tek tek kutluyor ve yürekten tebrik ediyorum" dedi.

Mudanyaspor: Serhat 5- Mehmet Can 5.Süleyman Can Yıldırım 4. Özgür 6. Ahmet 5. Cengiz 7. İbrahim 8. Kerim 6. Bartu 5 (Mustafa 74) 6. Şahin 4 (Caner 56. 8) Ümit 5. 

 

İnegöl Yenicespor:Birgün 6. Gökhan 6.Ergün 4. Bali 7. Fatih 4. Levent 4 (Ali 80) 6.Sinan 8. B. Serkan 7. K. Serkan 7. Fırat 3. Seyfettin 3.

Saha Mudanya belediyesi ilçe stadı:

hakemler: Arda kardeşler 7. Halil Ay 7. Onur Tanrıverdi 7    


Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA
Bursa'da uluslararası çeteye darbe
ANKARA
Merkez Bankası faizi sabit tuttu: Sıkı para politikası devam ediyor
BURSA
Bursa'da Rafet El Roman coşkusu
BURSA
Türk Sanat Müziği konseri büyüledi
BURSA
Nilüfer'de eğlence mekanları denetim altında
BURSA
Uğur Böcekleri Kreşi 2. Şubesi açıldı
BURSA
Başkan Şadi Özdemir’den Gaziler Günü’nde anlamlı ziyaret
BURSA
İZNİK ÇEVRE YOLU İLE 15 DAKİKALIK YOL 4 DAKİKAYA İNDİ
ANKARA
TEP’TEN HUZUREVLERİNE YAPILAN ZAMLARA TEPKİ
SAĞLIK YAŞAM
Sağlık Buluşmaları’nda bel sağlığı konuşuldu