Kategoriler

BTSO ÜYELERİ CEBİT FUARI’NDA

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinden oluşan 16 firma, Almanya’nın Hannover şehrinde düzenlenen “CeBIT 2014” Uluslararası Bilişim Teknolojileri Fuarı’na çıkarma yaptı.Dijital sanayinin uluslararası alanda en fazla bilinen ve talep...

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinden oluşan 16 firma, Almanya’nın Hannover şehrinde düzenlenen “CeBIT 2014” Uluslararası Bilişim Teknolojileri Fuarı’na çıkarma yaptı.
Dijital sanayinin uluslararası alanda en fazla bilinen ve talep gören fuarı olan Cebit Fuarı’na katılan BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran fuar, “BTSO organizasyonuyla 16 firma, Cebit 2014 Fuarı’na iştirak etti. Bilişim dünyasının fuarı Cebit 2014’te 70’ten fazla ülkeden 3 bin 500 şirket yer aldı. Burada donanım, yazılım ve hizmet sektöründe meydan gelen en son gelişmeleri yakından takip etme imkanını yakaladık. Fuarı 300 binden fazla kişi ziyaret etti. Firmalarımız burada iş bağlantıları kurma olanağını yakaladılar, sektörün yeniliklerini yerinde görme fırsatını elde ettiler” dedi.
Türkiye’nin Hannover Başkonsolosu Mehmet Günay ve Ticaret Ataşesi M. Kudret Ceran ile bir araya geldiklerini de belirten Duran, Bursa ekonomisi, Bursa’daki bilişim sektörü hakkında bilgilendirmelerde ve Almanya’daki iş fırsatları hakkında fikir alışverişlerinde bulunduklarını da sözlerine ekledi.
Türkiye ve Almanya arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin gelişmesine katkıda bulunmak üzere çalışmalarını yürüten ve Niedersachsen Global GmbH ve Hannoverimplus GmbH’nin ortak projesi olan Türk - Alman Business Center’da BTSO heyetini ağırlayan yetkililer, yapılan görüşmeler sonrasında Türkiye ile ilişkilere özel önem verildiğini belirtti. Avrupa’daki Türk kökenli işyerleri ve serbest meslek sahiplerinin kurduğu BTEU birliğiyle, Almanya’da faaliyet gösteren 2 binden fazla üyesi bulunan BITKOM’u da ziyaret eden BTSO heyeti, kurumlar arası işbirliği imkanlarını görüştü.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
İSTANBUL
Galatasaray, Fenerbahçe'yi 3-1'le yendi
İZMİR
Metin Arolat İzmir'de toprağa verilecek
BURSA
Bursa Büyükşehir’den sünnet şöleni coşkusu
BURSA
Gemlik'te Kent Lokantası açıldı
BURSA
Başkan Bozbey, “Hedefimiz, yaya öncelikli bir kent”
BURSA
Gemlik’te her sabah sıcak çorba ikramı
BURSA
Osmangazi Belediyesi’nin ‘Güz Konseri’ne büyük ilgi
ADANA
NATO'YA KARŞI İNCİRLİK ÜSSÜ'NE YÜRÜYÜŞTE YEDİNCİ GÜN: “NATOYOLU BAĞIMSIZLIK YOLU OLACAK!”
BURSA
BURSA-İSTANBUL 1 SAAT 15 DAKİKAYA, BURSA-ANKARA 2 SAAT 15 DAKİKA DÜŞÜYOR
BURSA
Bursa SMMMO Mesleki Dayanışma ve Birlik Başkan A.Adayı Bünyamin Çolak ''O sene bu sene''