Kategoriler

Başkan Aktaş Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerini Kabul Etti

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaz Kur’an kursu öğrencilerini makamında kabul etti.

 Öğrencilerle sohbet eden ve çeşitli ikramlarda bulunan Başkan Aktaş, yaz Kuran kurslarıyla öğrencilerin hem Kuran-ı Kerim okumayı öğrendiklerini, hem de dini bilgi aldıklarını söyledi.

 

Öğrencilerle bir süre sohbet eden ve talebelere çeşitli sorular da soran Aktaş, “2004 yılından bu yana aralıksız olarak halkıma hizmet etmeye devam ediyorum. Hizmetlerimizi yaparken önce insan işin merkezindedir. Geleceğimizi düşünüyorsak insan yetiştireceğiz, talebe yetiştireceğiz. Milli ve manevi değerlerine bağlı gençler yetiştireceğiz. Memleketimizin geleceği, dünya lideri bir Türkiye'nin geleceği buna bağlı" dedi.

 

Yaz Kuran Kursları’nın önemli bir hizmet sunduğunu vurgulayan Aktaş, “Milli ve dini bilgilerle beslenerek büyüyen çocukların yetiştirilmesi önemlidir. Bu konuda hizmet veren yaz kuran kurslarında görev yapan din görevlilerimiz de önemli bir görev üstlenmektedir. Bu şekilde çocuklarımız hem milli, dini bilgiler alıyor hem de yanlış davranışlardan uzak kalıyor” dedi.

 

Yaz döneminde çocukların ve velilerin kurslara yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Halit Paşa Cami İmam Hatibi Mustafa Caba ise, Yaz Kur’an Kursuna katılan en başarılı 10 öğrencinin Başkan Aktaş tarafından birer bisikletle ödüllendirildiğini ifade ederek, kurs süresince öğrencilere Kuran eğitiminin yanı sıra  ibadet, siyer ve ahlak bilgisinin de  kazandırıldığını kaydetti.

 

Caba konuşmasının sonunda; “Başkanımız her zaman eğitimin ve talebelerin yanında yer alarak gereken desteği vermektedir. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA
Bursa SMMMO Mesleki Dayanışma ve Birlik Başkan A.Adayı Bünyamin Çolak ''O sene bu sene''
BURSA
Bursa'da uluslararası çeteye darbe
ANKARA
Merkez Bankası faizi sabit tuttu: Sıkı para politikası devam ediyor
BURSA
Bursa'da Rafet El Roman coşkusu
BURSA
Türk Sanat Müziği konseri büyüledi
BURSA
Nilüfer'de eğlence mekanları denetim altında
BURSA
Uğur Böcekleri Kreşi 2. Şubesi açıldı
BURSA
Başkan Şadi Özdemir’den Gaziler Günü’nde anlamlı ziyaret
BURSA
İZNİK ÇEVRE YOLU İLE 15 DAKİKALIK YOL 4 DAKİKAYA İNDİ
ANKARA
TEP’TEN HUZUREVLERİNE YAPILAN ZAMLARA TEPKİ