Kategoriler

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu'ndan sel felaketi yaşayan Yunanistan'a geçmiş olsun telefonu

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Yunanistan’ın Attiki bölgesinde meydana gelen sel felaketi nedeniyle Yunanistan Başbakan Yardımcısı Yannis Dragasakis'ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, telefonla aradığı Yunan mevkidaşı Yannis Dragasakis'ına, "Yaraların sarılması için üzerimize düşen ne varsa her zaman yapmaya hazırız. Bilgi verilirse biz de yardım çalışmalarında üzerimize düşeni yerine getirebiliriz. Komşu olarak her zaman yanınızdayız" dedi.

Çavuşoglu'na teşekkür eden Dragasakis, sel felaketine ilişkin son bilgileri de paylaştı. 16 can kaybı olduğunu belirten Dragasakis, yardım önerisini ise Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile görüşerek ileteceğini kaydetti.
Yunanistan Başbakanı Çipras’a da sosyal medya aracılığıyla geçmiş olsun dileklerini ileten Çavuşoğlu, Twitter hesabından iki ülke bayraklarıyla birlikte hem Türkçe hem Yunanca olarak yaptığı paylaşımda şu ifadeye yer verdi:

“Yunanistan’ın Attiki bölgesinde meydana gelen sel felaketi nedeniyle Yunan halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diliyorum. Türkiye olarak tüm imkanlarımızla her türlü yardıma hazırız.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GENEL
TOKİ'de yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor!
BURSA
Başkan Aydın muhtarları dinliyor, sıkıntıları bir bir çözüyor
GENEL
SANATLA YAŞAM ATÖLYELERİ 8. YILINDA
GENEL
YEŞİL ULAŞIM İÇİN HEDEF SIFIR EMİSYON
BURSA
NÖROLOJİ UZMANI DOÇ. DR. CEMİLE HAKİ: HER 5 YILDA BİR ALZHEİMER HASTALIĞI RİSKİ 2 KAT ARTIYOR
BURSA
Kitap Limanı’nda Türkiye’nin Hukuki Geleceği söyleşisi
BURSA
AKÇALAR KÖYLER LİGİ FUTBOL TURNUVASI YAPILDI
BURSA
Bursa'da yol verme kavgasında yumruklar konuştu
BURSA
Bursa'da Gedelek Turşusu'nda kış öncesi yoğun mesai başladı
BURSA
Osmangazi Belediyesi kadınların kitaba erişimini kolaylaştırıyor