Kategoriler

36 bin den fazla kişi ziyaret etti !

Bursa Endüstri Zirvesi kapsamında yer alan eş zamanlı BURSA METAL İŞLEME TEKNOLOJİLERİ, BURSA SAC İŞLEME TEKNOLOJİLERİ, BELEX, BURSA 4. HIRDAVAT VE İŞ GÜVENLİĞİ, BORUTEK VE İCAT Fuarları, Yurtiçi ve Yurtdışından 25 ülkeden 36.427 Kişi Tarafından Ziyaret edildi.

Bursa Endüstri Zirvesi kapsamında yer alan eş zamanlı BURSA METAL İŞLEME TEKNOLOJİLERİ, BURSA SAC İŞLEME TEKNOLOJİLERİ, BELEX, BURSA 4. HIRDAVAT VE İŞ GÜVENLİĞİ, BORUTEK VE İCAT Fuarları,  Yurtiçi ve Yurtdışından 25 ülkeden 36.427 Kişi Tarafından Ziyaret edildi.

Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü; "Eş zamanlı olarak 5 ayrı salonda, 20 ülkeden 357 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile 30.000 m2 alanda hazırlanan Fuarlar, yurtiçi ve yurtdışından 25 ülkeden gelen 36.427 kişi tarafından ziyaret edilerek sektörün gücünü gözler önüne serdi. Almanya ve İtalya’dan ilk kez katılımcı firmaları, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Çin ülkesinden milli katılımı ile dikkat çeken Bursa Endüstri Zirvesi, üretimde ihtiyaç duyulan hammadde, yeni teknoloji, donanım ve sistemlerdeki yenilikleri ilgililere topluca göstererek her türlü üretime ivme kazandırdı.” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA
Bursa'da uluslararası çeteye darbe
ANKARA
Merkez Bankası faizi sabit tuttu: Sıkı para politikası devam ediyor
BURSA
Bursa'da Rafet El Roman coşkusu
BURSA
Türk Sanat Müziği konseri büyüledi
BURSA
Nilüfer'de eğlence mekanları denetim altında
BURSA
Uğur Böcekleri Kreşi 2. Şubesi açıldı
BURSA
Başkan Şadi Özdemir’den Gaziler Günü’nde anlamlı ziyaret
BURSA
İZNİK ÇEVRE YOLU İLE 15 DAKİKALIK YOL 4 DAKİKAYA İNDİ
ANKARA
TEP’TEN HUZUREVLERİNE YAPILAN ZAMLARA TEPKİ
SAĞLIK YAŞAM
Sağlık Buluşmaları’nda bel sağlığı konuşuldu