Kategoriler

Mardin’de Bin 600 Adet Kaçak Cep Telefonu Ele Geçirildi

Mardin’de düzenlenen iki ayrı operasyonda bin 600 adet kaçak cep telefonu ve 30 adet cep telefonu bataryası ele geçirildi.Mardin İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Mardin Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü...

Mardin’de düzenlenen iki ayrı operasyonda bin 600 adet kaçak cep telefonu ve 30 adet cep telefonu bataryası ele geçirildi.
Mardin İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Mardin Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince kaçakçılık olaylarının önlenmesine yönelik sürdürülen çalışmalar neticesinde, bin 600 adet kaçak cep telefonu ve 30 adet cep telefonu bataryası ele geçirildiği ve 3 şüpheli şahıs hakkında 5607 SKM suçundan yasal işlem yapıldığı belirtildi. Açıklamanın devamında, "Kızıltepe ilçesi İpekyolu üzerinde oluşturulan uygulama noktasına gelen ve durumundan şüphelenilerek durdurulan araç içerisinde yapılan aramada, bin 570 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi. Olayla ilgisi bulunan S.D. (36) ve B.D. (36) isimli şahıslar hakkında 5607 SKM suçundan yasal işlem yapılmıştır. Yine Kızıltepe ilçesi Nusaybin Yolu üzerinde oluşturulan uygulama noktasına gelen ve durumundan şüphelenilerek durdurulan araç içerisinde yapılan aramada; 30 adet kaçak cep telefonu ve 30 Adet cep telefonu bataryası ele geçirilmiştir. Olayla ilgisi bulunan R.E. (19) isimli şahıs hakkında 5607 SKM suçundan yasal işlem yapılmıştır" denildi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA
KAÇAK VE SUÇA KARIŞAN SURİYELİLERİ İLÇEDEN GÖNDERİYORUZ.!
ANKARA
Sıfır Atık'ta 185 milyar TL ekonomiye geri kazandırıldı... 7. yıl sloganı belirlendi
BURSA
Yaşı kadar hapis cezası almıştı, böyle yakalandı
BURSA
Altın zeytin festivalde görücüye çıktı
BURSA
Atatürk Stadyumu Kütüphanesi önünde sinema keyfi
İSTANBUL
FKB EKONOMİK GÖRÜNÜM ENDEKSİ  EYLÜL AYI DEĞERLENDİRMESİ
SAĞLIK YAŞAM
İlişkilerde iletişim sorunlarının çözümü için empati yeteneği artırılmalı!
İSTANBUL
GENÇLER TERCİHLERİNİ YAPTI,  “TÜRKİYE’NİN EN BEĞENİLEN ŞİRKETLERİ” BELİRLENDİ
TÜRKİYE
SKA’lara ulaşmak ve sorunları çözmek için uluslararası işbirliği 
TÜRKİYE
“TÜRKİYE’DE 2023 YILINDA 90 BİNİN ÜZERİNDE DEPREM OLDU”