Kategoriler

Elektronik Eşyalar Patladı Duvar Çöktü 1 Kişi Yanarak Öldü

Adana’da prizden çıkan yangın sonucunda bilgisayar, televizyon ve müzik setinin patlaması sonucu evin duvarı yıkılırken 1 kişi yanarak hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre olay gece saat 02.30 sıralarında Yüreğir ilçesi Akdeniz Mahallesi...

Adana’da prizden çıkan yangın sonucunda bilgisayar, televizyon ve müzik setinin patlaması sonucu evin duvarı yıkılırken 1 kişi yanarak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre olay gece saat 02.30 sıralarında Yüreğir ilçesi Akdeniz Mahallesi 372 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre gece patlama sesine uyanan mahalle sakinleri, dışarı çıkıp baktıklarında, Ergin Barbaros’a (34) ait tek katlı evden alevlerin yükseldiğini ve duvarın da yıkıldığını gördü. İhbar üzerine polis, itfaiye ve ambulans sevk edildi. İtfaiye erleri, yangını kısa sürede söndürdü. İtfaiye erleri yangını söndürdükten sonra içeride kimse olup olmadığını kontrol etmek için içeri girdi. Bu arada Feyruz Barbaros isimli bir kadın olay yerine gelerek kendi evleri olduğunu eşinin akşam kendisiyle tartışarak 5 yaşındaki kızını ve kendini akrabalarına gönderdiğini eşinin içeride olduğunu söyledi. Bunun üzerine aramaları hızlandıran itfaiye ekipleri oda da fener ile ceset aradı. Ancak oda tamamen yandığı için ceset kül olduğundan ekip cesedi bulmak için bir süre uğraştı. Fenerle aranan ceset daha sonra bulundu.

"PRİZE TAKILI TELEVİZYON, BİLGİSAYAR VE MÜZİK SETİ PATLADI"

Cesedin bulunmasının ardından yangın yerinde inceleme yapan itfaiye ekipleri yangının prizden çıktığını, yangına da 3’lü priz olarak tabir edilen prize birden fazla fiş sokulduğu için yangın çıktığı, yangının hemen ardından da 3’lü prize bağlı olan televizyon, bilgisayar ve müzik setinin patladığını ve duvarın yıkıldığını belirledi.
Bu arada berberlik yapan Barbaros’un uzun süre işsiz kaldıktan sonra bir akaryakıt istasyonunda çalışmaya başladığı öğrenildi. Barbaros’un cenazesi otopsi için adlı tıp kurumu morguna kaldırılırken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
İSTANBUL
Galatasaray, Fenerbahçe'yi 3-1'le yendi
İZMİR
Metin Arolat İzmir'de toprağa verilecek
BURSA
Bursa Büyükşehir’den sünnet şöleni coşkusu
BURSA
Gemlik'te Kent Lokantası açıldı
BURSA
Başkan Bozbey, “Hedefimiz, yaya öncelikli bir kent”
BURSA
Gemlik’te her sabah sıcak çorba ikramı
BURSA
Osmangazi Belediyesi’nin ‘Güz Konseri’ne büyük ilgi
ADANA
NATO'YA KARŞI İNCİRLİK ÜSSÜ'NE YÜRÜYÜŞTE YEDİNCİ GÜN: “NATOYOLU BAĞIMSIZLIK YOLU OLACAK!”
BURSA
BURSA-İSTANBUL 1 SAAT 15 DAKİKAYA, BURSA-ANKARA 2 SAAT 15 DAKİKA DÜŞÜYOR
BURSA
Bursa SMMMO Mesleki Dayanışma ve Birlik Başkan A.Adayı Bünyamin Çolak ''O sene bu sene''