Kongrede Olay Çıktı!

Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin olağan üstü kongresinde kavga çıktı.Olayın büyümesini Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri önledi.

Kongrede Olay Çıktı!
banner98
Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin olağan üstü kongresinde kavga çıktı.
Olayın büyümesini Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri önledi.

Bafra Şoförler Odası Düğün Salonu'nda yapılan kongreye 40 yıllık Başkan Metin Genççkakır ve Yönetim Kurulu Üyesi, Bafra Bakkallar Odası Başkanı Aziz Öztürk başkan adayı olarak katıldı. Divan başkanlığını Türkiye Şoförler Odası Başkanı Fevzi Apaydın’ın yaptığı kongre saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Kongre gündemi sırasına göre konuşmalara geçildi. Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Aziz Öztürk mevcut başkan Metin Genççakır’a suçlamalarda bulunarak, "Seçilirsem asla haksızlık yapmayacağım, 1 dönem başkanlık yapıp daha sonra görevi genç arkadaşlara bırakacağım." dedi.

Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin 40 yıllık Başkanı Metin Genççkakır ise suçlamalara cevap verirken, bunların hepsinin asılsız olduğunu belirtti. "Görev yaptığım süre içerisinde herkese eşit mesafede olmaya çalıştım.Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini sayılı odalar arasına soktum. Üyelerimizin daima yanında oldum. Kredi konularında üyelerimize düşük faizli kredi kullandırmak için büyük çaba sarfettik." diye konuştu.

Konuşmalardan sonra divan başkanlığı seçimin açık oylamı, kapalı oylamı ile yapılacağı konusunda üyelere sormasından sonra olaylar patlak verdi. Her iki başkan adayını destekleyenler birbirlerine küfürlü hakaret ederek, tekme tokat birbirlerine saldırdı.

Kavga ve olaylar arasında yapılan oylama sonucunda 1306 üyenin oy kullandığı kongrede Mevcut başkan Metin Genççakır 844 oy, diğer başkan adayı Aziz Öztürk ise 462 oy aldı. Bu duruma göre mevcut başkan Metin Genççakır Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin yeniden başkanı seçilirken 41.yılına da girmiş oldu.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0