Gönüllüler Buuştu!

Kimse Yok Mu Derneği Çorum Şubesi'nin tanıtım toplantısında gönüllüler bir araya geldi.

Gönüllüler Buuştu!
banner98
Kimse Yok Mu Derneği Çorum Şubesi'nin tanıtım toplantısında gönüllüler bir araya geldi.

Anvatar Otel'de düzenlenen toplantıya, Çorum Vali Yardımcısı Hacı Osman Ebiloğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, kaymakamlar ve belediye başkanları yanı sıra kentin önde gelen iş adamları ve çok sayıda dernek gönüllüsü katıldı. Reha Yeprem'in de konuk olarak katıldığı gecede, Yeprem'in okuduğu şiirler beğeniyle dinlendi.

Kimse Yok Mu Derneği Çorum Şube Başkanı Mustafa Amasyalı, hiçbir ayrım gözetmeksizin sürdürdükleri yardım faaliyetlerinde insana insan olduğu için değer verdiklerini ve tüm Çorum'u kucakladıklarını söyledi. Amasyalı, toplumun huzuru ve birlikteliği için alan el ile veren el arasında köprü olduklarını ifade etti. Tüm Çorumluları kucaklayan bir anlayışla çalıştıklarını altını çizen Mustafa Amasyalı, derneğe kayıtlı bin 850 kayıtlı ihtiyaç sahibi aile bulunduğunu söyledi.

Kimse Yok Mu Derneği Çorum Şubesi çatısı altında 32 kardeş aile bulunduğunu aktaran Amasyalı, "Toplumun huzuru ve birlikteliği için veren el ile alan el arasında iyilik elçisi olmak, fakirlik ve yoksullukla mücadelede bulunmak, toplumun dayanışma, yardımlaşma ve gelişmesindeki temel ihtiyaçları sürdürülebilir çözümlerle karşılayarak, tüm Çorumluları kucaklayan bir anlayışla çalışıyoruz. Çorumda derneğimize kayıtlı 1850 ihtiyaç sahibi aile bulunmaktadır. Bu ailelere giyim, gıda, ev eşyası, kırtasiye gibi aynı yardımların yanında nakdi yardımlarda yapılmaktadır. Aynı zamanda 24 öğrenciye eğitim bursu verilmektedir. İlimizde Kimse Yok Mu çatısı altında 32 kardeş ailemiz bulunmaktadır.'' şeklinde konuştu.

Kimse Yok Mu Derneği İç Anadolu Koordinatörü İbrahim Çiçek de derneğin yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerinden bahsederek ''Biz dernek olarak dünyanın ve ülkemizin birçok yerinde Kimse Yok Mu feryatlarına kulak veren bir kuruluşuz.'' dedi.

Marmara depremi sonrasında kurulduklarını hatırlatan Çiçek, civanmert Anadolu insanının fedakarlığının dünyanın dört bir yanında muhtaç insanlara ulaştığının göstergesi olduklarını söyledi. Konuşmaların ardından bazı katılımcılara hediye ve plaket takdimi yapıldı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0