Esenyurt Üniversitesi Öğrencilerinden Rektör Battal’a Ziyaret

İstanbul Esenyurt Üniversitesi Öğrenci Konseyi üyeleri, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal’ı makamında ziyaret etti.YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Esenyurt Üniversitesi Öğrenci Konseyi üyelerini...

Esenyurt Üniversitesi Öğrencilerinden Rektör Battal’a Ziyaret
banner98
İstanbul Esenyurt Üniversitesi Öğrenci Konseyi üyeleri, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal’ı makamında ziyaret etti.
YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Esenyurt Üniversitesi Öğrenci Konseyi üyelerini makamında kabul etti. İstanbul’dan gelen öğrencilere, YYÜ Öğrenci Konseyi ile Çaldıran ilçesinde bulunan Karavil Müzeyyen-Raif Kürüm İlkokulu’nda okuyan öğrencilere giysi ve kırtasiye yardımında bulundukları için teşekkür eden Rektör Battal, “Bu tarz hayır işlerini organize etmeniz bizi çok sevindirmiştir. İnşallah batı ile doğu arasındaki köprü sizin gibi gençlerle daha da güçlenecektir” dedi.
İstanbul’dan gelen öğrenciler de, Van’ı ve üniversiteyi çok beğendiklerini ifade ederek, ilk fırsatta yine buraya geleceklerini söylediler.
Ziyaret, Rektör Battal’ın öğrencilere içinde çeşitli hediyelerin bulunduğu paketleri vermesi ve toplu fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.
Ziyarette YYÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Fatih Oğhan ve konsey üyeleri de hazır bulundu.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0