TÜMSİAD BURSA ÖNCÜLÜĞÜNDE 35 İŞ ADAMI KATARA’A GİTTİ

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi 17-21 Ocak tarihlerinde Katar’ın Doha şehrinde düzenlenecek olan “Expo Turkey By Qatar 2018 Fuarı”na katılmak üzere hareket etti. Türkiye ile Katar arasındaki ilişkilerin artması yönünde atılan en önemli adımlardan biri olan Expo Turkey By Qatar, 17 Ocak’ta ikinci kez kapılarını açıyor.

TÜMSİAD BURSA ÖNCÜLÜĞÜNDE 35 İŞ ADAMI KATARA’A GİTTİ
banner98
 TÜMSİAD Bursa ve çevre illerdeki şubelerden gelen 35 TÜMSİAD üyesi Katar’da yapılacak olan “Expo Turkey By Qatar 2018” Fuarına katılmak için yola çıktı.


“TÜMSİAD ÖNEMLİ BİR EKONOMİK GÜCÜ TEMSİL EDİYOR”


Yolculuk öncesi değerlendirmede bulunan TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Osman Arslan, “TÜMSİAD Ailesi olarak iş dünyasının Ekonomik, Sosyal ve Kültürel faaliyetleriyle bütünleşerek yeni Türkiye yolunda hedeflere yürümeye devam edeceğiz. Üretim gücü ve sektörel çeşitliliğiyle ülkemiz ekonomisinin önemli bir merkezi olan Bursa’mızda TÜMSİAD üyeleri önemli bir ekonomik gücü temsil etmektedir” dedi.


“VERİMLİ BİR FUAR OLMASINI BEKLİYORUZ”


TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Osman Arslan, şunları söyledi: “Genel merkezimiz tarafından Marmara Şube Üyelerini de kapsayan Yurt Dışı iş gezisi programı düzenleme görevi TÜMSİAD Bursa Şubemize verildi. Bizler de hemen girişimlere ve araştırmalara başladık. Yapılan araştırmalar neticesinde şube ve üyelerimizden gelen talepler üzerine bu iş gezisinin Katar’a yapılması kararlaştırıldı.”


Arslan sözlerini şöyle tamamladı: “İki ülke arasındaki kadim dostluk ve ilişkiler neticesinde son dönemde Katar’a karşı uygulanan ambargo girişimlerinin tam aksine Katar ile olan ikili ve ticari ilişkilerimizin daha iyi olmasını temenni ediyoruz. Bu anlamda Bursa Şubemiz öncülüğünde gerçekleştireceğimiz “Expo Turkey By Qatar 2018”  Fuarı ve ticari iş gezimizin ticari ilişkilerimizin gelişimi açısından hayırlara vesile olmasını dilerim.”


Fuar; inşaat, gayrimenkul, gıda, bilgi teknolojileri, mobilya ve dekorasyon, sağlık, makine ve makine ekipmanları sektörlerinde faaliyet gösteren katılımcıları bir araya getirecek.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2018, 14:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0