banner101

Sağlık İçin Yürüdüler

Daha önce İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Bursa merkezde başlatılan ve daha sonra ilçelere de yaygınlaştırma kararı alınan “Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Yürüyüşü” Orhangazi’de de yapıldı.Orhangazi Halk Sağlığı...

Sağlık İçin Yürüdüler
Daha önce İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Bursa merkezde başlatılan ve daha sonra ilçelere de yaygınlaştırma kararı alınan “Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Yürüyüşü” Orhangazi’de de yapıldı.
Orhangazi Halk Sağlığı Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Devlet Hastanesi ve Orhangazi Belediyesi’nin de desteklediği yürüyüş öncesinde Cumhuriyet Alanı’nda kısa bir program gerçekleştirildi. Yürüyüşe Belediye Başkanı Neşet Çağlayan eşi Zöhre Çağlayan ile birlikte katıldı. Yürüyüşe Bursa İl Halk Sağlığı Müdür yardımcısı Esat Dinçer, Orhangazi Halk Sağlığı Başkanı Dr. Nursen Elibol Arabacı, Orhangazi Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hasan Kocaefe, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ayça Gündüz, Hastane Müdürü Ömer Yalavuz ile birlikte kurum çalışanları ve vatandaşlar iştirak etti. Yapılan konuşmaların ardından sağlıklı bir hayat için yüründü. Yürüyüş Cumhuriyet Alanı’ndan başlayıp Siteler bölgesine kadar devam etti.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0