Pınar Altuğ kızının doğum günü elbisesini kendi elleriyle yaptı

Pınar Altuğ Atacan ve eşi Yağmur Atacan, kızları Su’nun doğum gününü Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan çocuk şehri KidzMondo’da verdikleri partiyle kutladı. Aynı zamanda karne sevinci de yaşayan Su, partisinde annesinin onun için kendi elleriyle özel olarak hazırladığı gökkuşağı konseptli elbiseyi giydi.

Pınar Altuğ kızının doğum günü elbisesini kendi elleriyle yaptı
banner98
 Pınar Altuğ Atacan ve eşi Yağmur Atacan, kızları Su’nun doğum gününü okul arkadaşları ve dostlarıyla birlikte Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan çocuk şehri KidzMondo’da kutladı. “Bizim için çifte kutlama oluyor. Artık gelenekselleşti. Başka bir yerde doğum günü yapmam” diyen Su’nun özel isteği üzerine KidzMondo’da gerçekleşen doğum günü yine Su’nun isteği üzerine “Gökkuşağı” konseptiyle hazırlandı.

Gelenekselleşen çifte kutlama

Kızı Su’nun KidzMondo’da yeni yaşıyla birlikte karne kutlamasını da yaptıklarını belirten Pınar Altuğ Atacan; “4 senedir KidzMondo’da çifte kutlama yapıyoruz, bizim için artık gelenekselleşti. Hem Su’nun doğum gününü hem karne sevincini kütlüyoruz” dedi.

Gökkuşağı konsepti Su’dan, elbise annesinden

“Bu sene konsepti yine kendi seçti. Su konsept partileri çok seviyor. Kendi doğum günü organizasyonuyla ilgili de bana her konuda yardımcı oluyor. Su’nun bu seneki konsept parti elbisesini ben kendi ellerimle hazırladım. Bu sene ben de çok çalıştım” diyen Pınar Altuğ Atacan sömestr tatili için ailece kayak tatiline gideceklerini, dönüşte kendisini yoğun bir çekim temposunun beklediğini söyledi.

Eski fotoğraflara baktıkça duygusallaşıyorum

Kızı Su’nun eski fotoğraflarına bakınca duygusallaştığını söyleyen güzel oyuncu, “Su’nun doğuşu daha dün gibi. Bugün ise 9. yaşını kutluyoruz. Zaman çok çabuk geçiyor. Eski fotoğraflara bakınca ne kadar büyüdüğünü fark ediyorum ve bazen duygusallaşıyorum. Ama Su’nun büyüdüğünü görmek beni bir yandan da gururlandırıyor” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2018, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0