Pınarbaşı Müftülüğünden Bayır-bucak Türkmenleri İçin Yardım Kampanyası

Pınarbaşı İlçe Müftüsü Reşat Üstün, ilçe esnafını ziyaret ederek Suriye’de yaşayan Bayır-Bucak Türkmenleri için düzenlenen yardım kampanyası hakkında bilgi verdi.Bayır-Bucak Türkmenleri için düzenlene yardım kampanyasında ilçede...

Pınarbaşı Müftülüğünden Bayır-bucak Türkmenleri İçin Yardım Kampanyası
banner98
Pınarbaşı İlçe Müftüsü Reşat Üstün, ilçe esnafını ziyaret ederek Suriye’de yaşayan Bayır-Bucak Türkmenleri için düzenlenen yardım kampanyası hakkında bilgi verdi.
Bayır-Bucak Türkmenleri için düzenlene yardım kampanyasında ilçede görev yapan din görevlileri, müftülük personeli ve Şef Ramazan Paksoy’unda hazır bulunduğu kampanyada işyerlerine yapmış olduğu ziyaretlerde konuşan İlçe Müftüsü Reşat Üstün, “Türk halkı olarak oradaki kardeşlerimize yardım etmeye, zalimler zulüm ederken bizde mazlumların yanında olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda orada bombalar altında vatanlarını savunan Türkmen kardeşlerimize yardım etmeyi önemli bir görev kabul ediyoruz” dedi.
Pınarbaşılı esnaflar kampanyaya destek olacaklarını belirterek “Türkmen kardeşlerimize yardım yapmak bizim başta gelen görevimizdir. Hem Müslüman olarak görevimiz, hem de Soydaşımız olarak görevimizdir. Türkmen kardeşlerimiz Vatanları için mücadele ediyor. Bu nedenle yardımlarımız ve desteklerimiz sürecek” diye konuştu.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0