banner101

"Huzurlu Okul Huzurlu Toplum Projesi Otomasyon Sistemi Ve Tanıtım Eğitimleri Tamamlandı

Kars Valiliği koordinasyonunda, Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen, Serhat Kalkınma Ajansı tarafından TRA2/DFD/0028 referans nolu Doğrudan Faaliyet Programı kapsamında finanse edilen "Huzurlu Okul Huzurlu Toplum Projesi...

Kars Valiliği koordinasyonunda, Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen, Serhat Kalkınma Ajansı tarafından TRA2/DFD/0028 referans nolu Doğrudan Faaliyet Programı kapsamında finanse edilen "Huzurlu Okul Huzurlu Toplum Projesi Otomasyon Sistemi" ile ilgili tanıtım toplantısı ve sistem eğitimi tüm ilçelerde tamamlandı.
Toplantılara İlçe Kaymakamları, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Okul Temsilcileri ve ilçe kurum temsilcileri olmak üzere yaklaşık 320 kişi katılım sağladı.
Sarıkamış İlçe Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Huzurlu Okul Huzurlu Toplum Projesi’nin genel amacı ve otomasyon sisteminin öneminden bahsetti. Karaman, Sistemin kullanımında Sarıkamış’ın daha aktif olmasını vurguladı.
Toplantılarda proje tanıtımını Proje Koordinatörleri Kader Gümüş ve Ali Kasım Bulut ile ilçe formatörleri Sibel Selek, Sevde Yazıcı, Çiğdem Dilek,Yasemin Günaydın, Okan Karaçöp, Beytullah Kutlucan , Naşit Yılmaz, Ayşe Aslan, Fatma Mamik, Volkan Bal , Sinan Çil, Murat Demirci, Yakup Bavşar, Abdullah Kumaş, Mithat Kara, Hüseyin Aksu, Cansu Yılmaz, Gizem Özkaya, Gökçen Güven ve Vedat Koç gerçekleştirdi.
Projenin teknik ekibinden Baycan Selçuk tarafından da otomasyon sistemi hakkında eğitim verildikten sonra soru cevap bölümü de gerçekleştirilerek toplantılar sonlandırıldı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0