Piazza Çocuk Kulübü, Çocuklarin Buluşma Noktası

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, minik konuklarını Çocuk Kulübü etkinlikleri ile ağırlıyor.Zihinsel, fiziksel ve psikolojik gelişimlerine uygun aktivitelerle miniklerin el becerilerini geliştirmeyi ve sosyalleşmelerini amaçlayan...

Piazza Çocuk Kulübü, Çocuklarin Buluşma Noktası
banner98
Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, minik konuklarını Çocuk Kulübü etkinlikleri ile ağırlıyor.
Zihinsel, fiziksel ve psikolojik gelişimlerine uygun aktivitelerle miniklerin el becerilerini geliştirmeyi ve sosyalleşmelerini amaçlayan atölyede, çocuklar eğlenerek öğrenmenin tadını çıkarıyor.
Uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikler sayesinde minikler yeteneklerini keşfetme imkanı da buluyorlar. Ağustos ayı boyunca her pazar günü, saat 15.00’te çocuk oyun alanında başlayacak etkinliklerde minikler eğlenerek öğrenmeye devam edecek.
Kahramanmaraş Piazza zemin katındaki atölyeye çocuklar tamamen ücretsiz katılabiliyor. Ağustos programı kapsamında 3 Ağustos pazar günü yumurta boyama, 10 Ağustos Pazar günü dev kabarcık bubble show, 17 Ağustos Pazar günü cüce kukla, eğlence baz ve dev kukla gösterisi, 24 Ağustos Pazar günü duvar saati, 31 Ağustos pazar günü ise çılgın balonlar etkinlikleri gerçekleştirilecek.
Minikler bu etkinliklerle hem yeteneklerini ve becerilerini geliştirecek hem de neşeli gösterilere tanıklık edecekler.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0