banner102

O KARNESİNİ ALDI

Şırnak'ın Silopi ilçesinde çukur ve barikat kuran PKK'lı teröristlere yönelik operasyonların olduğu dönemde binbaşı Necmettin Tetik’in ellerini nefesi ile ısıttığı fotoğrafla gündeme gelen Seyfullah Yakaomar karne heyecanı yaşadı.

O KARNESİNİ ALDI

Güvenlik güçlerince Şırnak’ın Silopi ilçesinde gerçekleştirilen huzur ve barış operasyonunda Binbaşı Necmettin Tetik’in ellerini nefesi ile ısıttığı fotoğrafı ile gündeme gelen Seyfullah Yakaomar karne heyecanı yaşadı.

Silopi Gazi Paşa İlk ve Ortaokulu birinci sınıfında okuyan minik Seyfullah'a karnesi Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan tarafından verildi. Okul Müdürü Ömer Değer, baba Selim Yakaomar ile anne Sultan Yakaomar da karne tesliminde hazır bulundu.

Minik Seyfullah'ı kucağına alarak bir süre sohbet eden Milli Eğitim Müdürü Dayanan, “Gazi Necmettin komutanımızın küçük çocuğumuzun elini böyle ısıtırken gösterdiği insani manzara karşısında tüylerim ürperdi. Biz de bu öğrencimizi aradık ve şu an öğrencimiz ile beraberiz. Karne heyecanını Seyfullah kardeşimizle yaşıyoruz. Bu güzel manzaraya sebep olan Necmettin komutanımıza saygı ve selamlarımızı iletiyoruz.” dedi.

İlk karne heyecanını yaşayan Seyfullah da ellerini ısıtan binbaşı Tetik’e selamlarını ileterek: “Karnemi aldım, mutluyum. Komutanıma selam söylüyorum.” dedi.

Baba Selim Yakaomar da öğretmenlere teşekkür etti.

Okul müdürü Ömer Değer, Seyfullah’ın emin ellerde olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Necmettin komutanımıza çok teşekkür ediyoruz. Müsterih olsun kendisi, Seyfullah emin ellerde ve inşallah büyüyünce milletini seven, milli ve manevi duyguları yüklü bir öğrenci olarak, bir vatandaş olarak, bir insan olarak yetişecektir. Komutanımızın gözü arkada kalmasın.”

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda binaya tuzaklanan el yapımı patlayıcıların infilak etmesi sonucu çöken binada yaralanan askerlerden binbaşı Tetik'in, önceki görev yeri olan Silopi'de çekilen Seyfullah Yakaomar'ın ellerini nefesi ile ısıttığı fotoğrafı Jandarma Dergisi'nin kapağında kullanılmıştı.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2018, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0