MARSİFED Yönetimi BUSİAD’ı ziyaret etti

MARSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, BUSİAD’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette kentin önde gelen diğer STK’ları ve kamu kurum ve kuruluşları ile iş birliği içinde olarak, kent adına ortak fayda üretilmesinin önemi üzerinde duruldu.

MARSİFED Yönetimi BUSİAD’ı ziyaret etti
banner98
 BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarete MARSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette konuşan MARSİFED Başkanı Ramazan Kaya, geçtiğimiz Şubat ayında gerçekleştirdikleri genel kurul sonrası görevi devraldıklarını hatırlatarak, sonrasındaki süreçte üye dernekleri ziyaret ederek bilgi alış verişinde bulunduklarını belirtti. BUSİAD’ın kendileri için her zaman ayrı bir önem arz ettiğine vurgu yapan Kaya; Türkiye’nin ikinci, Bursa’nın ise ilk SİAD’ı olma özelliği taşıyan BUSİAD ile ortak projeler gerçekleştirmeye her zaman açık olduklarını kaydetti. Geçtiğimiz dönemde MARSİFED’in yeni üye dernekler kazandığına değinen Kaya, “Yeni dönemde biz de MARSİFED’e bağlı üye dernek sayısını arttırmaya ve üye derneklerimizle olan iç iletişimi geliştirmeye çalışacağız. Bu süreçte BUSİAD’ın desteğini önemsiyoruz. Amacımız iş dünyasını en iyi şekilde temsil etmek. Bu noktada diğer STK’larla ve kamu kurum ve kuruluşları ile olan iletişimi geliştirmemiz de son derece önemli” diye konuştu.

 

“Hepimiz Bursa için çalışıyoruz”

BUSİAD Başkanı Ergun Hadi Türkay da BUSİAD’ın bir çatı kuruluşu olan MARSİFED’e bağlı olarak çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ederek, geçmişte olduğu gibi gelecekte de her türlü iş birliğine ve ortak projelere destek vermeye her zaman hazır olduklarını dile getirdi. İş dünyasını ilgilendiren bir konuda farklı kurumların farklı projeler geliştirmesi yerine ortak bir projede yol almalarının, ortak sinerji oluşturulması ve tek ses olunması adına daha verimli olacağına işaret eden Türkay, “Hepimiz Bursa için çalışıyoruz. Bazı kurumların fikir farklılıkları olsa bile aynı amaç doğrultusunda birleşmek ve aynı hedef için çalışmak son derece isabetli olacaktır. Sonuçta herkes bu kentin kazanması için çaba gösteriyor. O nedenle kentin önde gelen tüm STK’ları ve kamu kurum ve kuruluşları ile eşgüdüm sağlamayı ve ortak fayda üretilmesini son derece önemsiyoruz” diye konuştu.

 

Karşılıklı görüşmeler ve bilgi alış verişi sonrasında, günün anısına gerçekleştirilen plaket takdim töreni ve toplu fotoğraf çekimi ile ziyaret programı sona erdi.      

 

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2018, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0