Gönüllü gençler hasta çocukları sevindirdi

Tekirdağ Gençlik Merkezi bünyesideki Gönüllülük ve Tiyatro kulüpleri üyeleri, Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesinde tedavi gören hasta çocukları ziyaret etti.

Gönüllü gençler hasta çocukları sevindirdi
banner98
 Gençlik Merkezinden yapılan açıklamaya göre, kulüp üyeleri Merkezim Her Yerde ve Gençlerin İyilik Ağacı projeleri kapsamında Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesini ziyaret ederek, burada yatarak tedavi gören hasta çocuklara moral verdi. 

Ziyarette çocuklara örgü atkı, bere ve yelek hediye eden gençler, bir de tiyatro oyunu sahneledi. Oyun, çocuklar tarafından ilgiyle izlendi.

Tekirdağ Gençlik Merkezi Sorumlusu Ümit Kühram, proje kapsamında her ay farklı etkinlikler yaptıklarını belirtti.

Merkez olarak "bir çocuk güldürmenin bir dünyayı güldürmek" olduğu düşüncesiyle çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Kühram, şunları kaydetti:

"Kulüp üyesi arkadaşlarımız sosyal sorumluluk projeleri kapsamında hastanede bulunan çocukları ziyaret ederek onlara moral vermeye çalıştı. Hem arkadaşlarımız hem de hasta çocuklar eğlenceli zaman geçirdi. Çocukların yüzünü güldürmek için projelerimize devam edeceğiz. Daha güzel projelerle farklı hayatlara dokunmak gayretiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz." 

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2018, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0