banner101

İran İle Elazığ Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandi

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İran Temsilciliği ve MÜSİAD Elazığ Şubesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.MÜSİAD İran Temsilciliği ve MÜSİAD Elazığ Şubesi arasında iş birliği protokolü düzenlenen...

İran İle Elazığ Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandi
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İran Temsilciliği ve MÜSİAD Elazığ Şubesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.
MÜSİAD İran Temsilciliği ve MÜSİAD Elazığ Şubesi arasında iş birliği protokolü düzenlenen törenle imzalandı. İran ile Elazığ işbirliği protokolün imzalanmasıyla sanayi dallarında özellikle tekstil, plastik, maden, un, yem ve alabalık yetiştiriciliği alanında iş birliğini geliştirecek. Söz konusu protokolü, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Ali Rıza Arslan ve Elazığ Dernekler Federasyonu Başkanı Faik İçmeli’nin katılımıyla, MÜSİAD İran Temsilcilik Başkanı Jemal Seyedrasuli ve MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Av. İbrahim Gök imzaladı. Protokol imza töreninde konuşan MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Avukat İbrahim Gök, çok kapsamlı bir protokol imzaladıklarını ifade ederek, şunları söyledi:
"Üç gün süren yoğun bir çalışmadan sonra imzalanan İran-Elazığ İş Birliği protokolünün İran ve Elazığ’a hayırlı olmasını diliyorum. Çok kapsamlı bir karma ekonomi komisyonu protokolünü imzalamış bulunuyoruz. Ulaştırmadan ticarete, turizmden sağlığa, tarımdan çevreye ve kültüre birçok alanı kapsayan son derece önemli bir yol haritasını birlikte şekillendirmiş bulunuyoruz."
MÜSİAD İran Temsilcilik Başkanı Jemal Seyedrasuli ise Türkiye ile İran’ın kardeş ülke olduğunu belirterek, her iki ülke arasında ticaret hacminin artacağını dile getirdi. Seyedrasuli, “Bu anlaşmada tek kazanan var, o da Elazığ iş dünyasıdır. İmzalanan protokol ile iki ülke iş adamları ve özellikle Elazığlı iş adamları arasında ticari işbirliği ve iletişim sağlanacak” şeklinde konuştu.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0